Marija Kilibarda se vratila bivšem dečku

Marija Kilibarda se vratila bivšem dečku

Autor: | 30/04/2011

0


Voditeljka Prve televizije Marija Kilibarda, nakon raskida veze sa rukometašem Ognjenom Kajganićem, vratila se u zagrljaj bivšeg dečka Filipa. Marija i Fillip bili su u vezi skoro sedam godina, pre nego što je voditeljka počela vezu sa poznatim rukometašem.
- Marija i Filip su i nakon raskida ostali u prijateljskim odnosima, pa su se često sretali na zabavama zajedničkih prijatelja i dok je voditeljka bila sa rukometašem, ali među njima nije bilo ništa više od pozdrava i razmene nekoliko rečenica. Niko nije ni sanjao da bi mogli da se pomire. Oni su se nakon Marijinog raskida nekoliko puta videli na kafi, nakon čega su počeli da izlaze i shvatili da su emocije ponovo proradile - izjavio je za "Press" izvor blizak voditeljki.
- Njih dvoje su sada non-stop zajedno i izgledaju zaljubljeno kao na početku veze pre desetak godina - dodao je izvor.
Pošto je njena veza sa Ognjenom bila medijski eksponirana, voditeljka se povukla iz javnosti i ne želi da na temu nove romanse priča za medije, a pošto njen novi-stari dečko nije javna ličnost, već se bavi privatnim biznisom, Marija se nada da će ovaj put izbeći medijsku hajku koja bi narušila ljubavnu idilu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin