Flamingosi promovisali novi album

Flamingosi promovisali novi album

01/06/2011

0

U dvorištu jedne kuće na Voždovcu, grupa „Flamingosi“, voditelj Ognjen Amidžić i glumac Marinko Madžgalj, priredila je roštiljijadu povodom promocije novog albuma „Seti se našeg zaveta“. Uz meso s roštilja, hladno piće i opuštenu atmosferu, za koje se pobrinulo odabrano društvo, među kojima su bili glumac i šoumen Dragan Marinković Maca i muzičar Marko Kon, popularni dvojac predstavio je sedmoj sili sedam novih pesama, pet novih i dve stare koje se do sada nisu našle na nosaču zvuka.
- Želeli smo da okupimo prijatelje i kolege novinare da uz druženje na otvorenom, bez velike pompe, pustimo u etar informaciju da nam je izašao novi album, a veliku promociju planiramo za jesen - kazao je za „Novosti“ Ognjen Amidžić.
- Reč je o famoznoj A strani, kako smo nazvali prvi deo albuma, tako da se nadamo da će za godinu i po uraditi i B stranu. Album otvara duet „Litar vina“ sa Anom Bebić, a za drugi deo diska ugostićemo Natašu Bekvalac. Planiramo da snimimo i spotove na atraktivnim primorskim lokacijama.
Na albumu će se naći i pesma „Danijela", koju je Ognjen posvetio svojoj devojci, poznatoj manekenki Danijeli Dimitrovskoj.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti