Sting: Čuo sam da je Ivan genije!

Sting: Čuo sam da je Ivan genije!

08/06/2011

0

Svetska zvezda, britanski rok muzičar Sting, koji je večeras nastupio u Areni u sklopu „Symphonicity“ turneje, po prvi put je gostovao u jednoj srpskoj emisiji. Izabrao je tok-šou Ivana Ivanovića i društvo naše domaće, ali ništa manje zvezde Zdravka Čolića, kome takođe predstoji veliki koncert na Ušću.
Ovo je četvrti put da ste u Beogradu. Šta Vam se najviše dopada u našoj prestonici?
- Do sada nisam imao priliku da bolje upoznam vaš grad, jer vreme uglavnom provodim u hotelu i na samom koncertu. Ali moram reći da mi se veoma dopadaju ljudi koje ovde srećem.
Kako Vam se dopalo gostovanje u šouu „Veče sa Ivanom Ivanovićem"?
- Sa Ivanom je tako lako razgovarati. Vrlo je opušten. Imao sam utisak da sam okružen prijateljima i zbog toga se ni jednog trenutka nisam osećao nervozno ili ugroženo.
Šta ste čuli o Ivanu pre nego što ste došli u emisiju?
- Čuo sam da je genije i da pokušava da smrša. Dobio sam od njega predivan poklon - srpsku balalajku, ali ne mogu da se setim njenog tačnog naziva.


Ivan je na snimanju iskoristio priliku da Stingu ponovi da se instrument koji mu je poklonio zove tambura. Iako je slavni muzičar želeo da izgovori pravilno, tamburu je u nekoliko navrata prekrstio u „samburu" i kroz smeh dodao da njegov srpski „nije baš dobar".

Da li na Vašem sledećem nastupu u Beogradu možemo da očekujemo da ćete svirati i na tamburi.

- Naravno. Počeću da vežbam već ovog popodneva.

Izvor: Prva.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin