Karlos Santana: Mali zahtevi velike zvezde

Karlos Santana: Mali zahtevi velike zvezde

Autor: | 05/07/2011

0

Slavni gitarista Karlos Santana i njegova supruga bubnjarka Sindi Blekmen doputovaće u sredu u Beograd na dan koncerta u Beogradskoj areni, a istog dana dolazi i rege muzičar Džimi Klif, koji će nastupiti pre Santane. Na sceni "Arene" Klifa će pratiti osmočlani bend, dok će Santana nastupiti sa 12 vrsnih muzičara, među kojima su gitarista i vokal Tomi Antoni, jedan od najtraženijih džez klavijaturista Dejvid K. Metjuz, trombonista Džef Kresman, basista Beni Ritveld, dok će glavni vokal biti Endi Vargas.
Nekoliko numera na bubnjevima sviraće i Santanina supruga, a koncert bi trebalo da traje više od dva sata. Na listi potencijalnih pesama nalaze se "Spark of the divine", "Back in Black", Ote Como Va", "Maria Maria", "Jingo", "Victory is Won", "Carlos Blues Jam", "Aye Aye Aye" i "Boogie Woman".
Santana se neće dugo zadržati u našem glavnom gradu iz kojeg će otići odmah posle koncerta, zbog čega su njegovi zahtevi pred koncert skromni. Rajder lista zasniva se na mnogo bezalkoholnog, osvežavajućeg pića, slanim grickalicama, raznim vrstama sireva, dok je za večeru zamolio za domaće specijalitete ili roštilj, tajlandsku i indijsku kuhinju.
Pošto se ne odvaja od svog "IPod-a", Santana je tražio da u vozilu koje će ga dočekati na aerodromu, obavezno bude "Ipod jack". Rege muzičar i "stanovnik" rokenrol "Kuće slavnih", Džimi Klif, sviraće sat i po, a lista pesama obuhvata: "I can See Clearly Now", "Many Rivers to Cross, "You Can Get It If You Really Want It", "Treat The Youths", "Wild World", "World Upside Down", "Planet Earth" i "Afghanistan" i druge.
Ulaznice za koncert prodaju se po cenama od 3.100, 3.500, 3.900, 4.500 i 4.900 dinara.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin