Sting stigao u Beograd

Sting stigao u Beograd

Autor: | 08/06/2011

0

Slavni britanski pevač Sting se danas pravo sa aerodroma “Nikola Tesla“, nešto posle 12 sati zaputio na snimanje emisije kod Ivana Ivanovića. Ispred zgrade Prve srpske televizije, bilo je primetno veliko obezbeđenje, iako je set trajao svega dvadeset minuta. Dobro uigrani Ivanovićev tim za tili čas je napravio atmosferu, pa se studio ubrzo tresao od gromoglasnog aplauza, a onda se pojavio i dugo iščekivani gost.
- Po četvrti put sam u Beogradu! Pre sam ovde svirao sa Edinom Karamazovim, koji će me večeras bodriti iz publike!Pored mog benda večeras će me pratiti i orkestar "Kamerata serbika", čije članove još nisam ni upoznao, ali znam kako sviraju i mislim da ćemo se sjajno uklopiti - ispričao je slavni pevač.

U stilu pravog domaćina, Ivan je britanskom pevaču poklonio, kako je sam rekao gitaru, staru 50 godina. Vidno iznenađen i oduševljen poklonom, Sting se do kraja emisije nije odvajao od gitare. Pokušao je i da zasvira na njoj, ali mu je išlo prilično teško.
- Iako u oktobru punim 60 godina, izvrsno se osećam i potrudiću se da vežbam na ovoj gitari, pa i da zasviram na nastupu sa njom - rekao je Sting.
Na pitanje šta publika može da očekuje večeras, pevač je odgovorio:
- Ovo će biti veče za pamćenje i biće potpuno drugačije nego do sada u Beogradu.
Ubrzo posle snimanja Sting se uputio ka hotelu na osveženje i odmor, kako bi bio spreman za novi nastup pred beogradskom publikom.

Izvor i foto: Svet. rs, Mladen Mitrić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti