Šade: Soul diva nastupila u Beogradu

Šade: Soul diva nastupila u Beogradu

Autor: | 31/10/2011

0

Šade Adu, soul diva baršunastog glasa, počela je svoj prvi koncert pred domaćom publikom sa zakašnjenjem od čak sat vremena. Nakon dugog čekanja, Arenu je zapljusnuo snop plave svetlosti, a zatim je uz prve taktove "Solider of Love" Šade izašla na scenu.
- Srbijo, hvala! Nema reči kojima bih vam se izvinila za sve propuštene godine, ali večeras ću pokušati da nadoknadim izgubljeno vreme. Hvala što ste večeras sa mnom - rekla je Šade na početku koncerta i zaređala stare i nove hitove.
Oko deset hiljada posetilaca uživalo je u magiji koju je Šade stvorila na sceni. Odevena u crno od glave do pete kretala se scenom suptilno i graciozno u ritmu muzike.
Nizali su se stari hitovi: "Smooth operater", "Jezabel", "Is it a crime", a publika je svaku numeru nagrađivala dugim aplauzom i skandiranjem, dok je Šade uzvraćala poljupcima i zahvaljivala se na srpskom.
- Nadam se da ste i vi večeras srećni kao ja - rekla je pevačica.
Neverovatni specijalni efekti dodatno su začinili ovaj muzički ugođaj. Emotivnog naboja nije manjkalo ni jednog trenutka među pretežno ženskom publikom. Koncert koji je trajao gotovo dva sata bio je podeljen u tri celine, a pevačica koja i dalje ima figuru iz mladosti isto toliko puta je promenila stajling. Pesmu “No ordinary love” sačuvala je za kraj, na opšte oduševljenje svojih fanova.
Vredelo je čekati Šade u Areni jer je svojim glasom obojila oktobarsku noć u dugin spektar satkan od bluza, soula, džeza i bosa nove.

Izvor i foto: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin