Ana Pendić: Poslednje pripreme za venčanje

Ana Pendić: Poslednje pripreme za venčanje

Autor: | 13/08/2011

0

Voditeljka televizije "Pink" Ana Pendić je po povratku iz Grčke, gde je sa verenikom Vojkanom Radošem, direktorom televizije "B92", uživala u ljubavi i odmoru, rešila da privede kraju pripreme za venčanje koje je zakazano za 4. septembar. Paparaco je uslikao zgodnu voditeljku kako u zlatari kupuje burme za predstojeće venčanje.
Simboli njihove ljubavi koji će na dan venčanja zablistati na rukama napravljeni su od belog zlata, a po mladinoj želji burme su ukrašene brilijantima. Pripreme se privode kraju i trenutno budući mladenci uživaju u izboru torte, cveća i ostalih detalja za najsrećniji dan u njihovim životima.

- Nikada ne bih pristala na nešto u šta ne verujem sto posto. Mislim da je svet dostigao vrhunac usamljenosti, otuđenosti i preterane slobode, i da se polako svi vraćaju starim vrednostima, jer je suštinski to ono što nas čini srećnima - rekla je Ana.

Ana i Vojkan na večnu ljubav zakleće se u manastiru Vavedenje, nakon čega će se proslava za rodbinu i prijatelje nastaviti u poznatom beogradskom restoranu "Julieta".

Foto: "Press"

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin