Udaje se Ana Pendić!

Udaje se Ana Pendić!

Autor: | 29/04/2011

0

Voditeljka igre na sreću „Loto" Ana Pendić izgovoriće sudbonosno „da" Vojkanu Radošu, direktoru na televiziji B92. Venčanje je zakazano za 4. septembar u restoranu „Đulijeta", a mladenci su venčanicu i odelo nedavno kupili u Italiji. Iako su svoju vezu vešto krili od medija bez obzira što su oboje deo te mašinerije, Ana i Vojkan nisu uspeli da sakriju vest o venčanju. Popularna voditeljka televizije Pink staće na ludi kamen sa IT menadžerom i direktorom opštih poslova TV B92.
- Budući mladenci odlučili su se za restoran „Đulijeta", poznat po luksuznim proslavama i venčanjima, dok se oko mesta crkvenog venčanja još uvek dvoume. Najverovatnije će to biti manastir Vavedenje na Senjaku, po Aninoj želji. Par je u vezi nepune dve godine, a zajednički život započelo je ubrzo nakon početka romanse - kaže izvor blizak budućim supružnicima.
- Dekoracija prostora poverena je jednoj od najboljih agencija u gradu „Svadbena zvona" i po želji Ane i Vojkana biće potpuno neobična. Njih dvoje su zaista jedan skladan par koji nije podlegao trendu uzimanja javnih ličnosti za kumove, tako da će ova uloga pripasti njihovim dugogodišnjim prijateljima.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti