Kalina Kovačević: Kćerka Miona mi je najbitnija

Kalina Kovačević: Kćerka Miona mi je najbitnija

Autor: | 22/09/2011

0

Mlada glumica Kalina Kovačević u julu ove godine postala je majka. Sa suprugom Radetom Ćaldovićem dobila je kćerkicu Mionu. Na pitanje kako se snalazi u svojoj najvažnijoj životnoj ulozi Kalina je za "Blic" rekla:
- Sve je podređeno Mioni. S obzirom na to da ima samo dva meseca, sebično bi bilo razmišljati o nekim drugim stvarima. Miona i njena sreća su mi na prvom mestu. 
Kćerka uspešne glumice Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića kaže da joj se zbog bebe promenio tempo života i da su joj sada druge stvari primarne. O svom suprugu sa kojim je pre venčanja bila u vezi oko dve godine kao ocu je rekla:
 - S obzirom na to da sam se porodila carskim rezom, nisam odmah smela da podižem Mionu, tako da je Rade bio taj koji je više vodio računa o njoj. Mislim da oba roditelja treba da učestvuju u brizi oko deteta jer tako će im oboma biti lakše, a i na taj način oboje učestvuju u odrastanju svog deteta.
Kalina smatra da je za uspešan brak najvažnija dobra organizacija i razumevanje i dodaje da će uvek podržavati supruga. Na pitanje da li planira još dece u budućnosti glumica kaže:
- Naravno. Ima vremena, oboje smo mladi, tako da ne moramo da žurimo, ali sigurno je da će Miona jednog dana dobiti još braće i sestara.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin