Dule Savić postao deda: Presrećan sam

Dule Savić postao deda: Presrećan sam

Autor: | 29/10/2011

0

Popularna glumica Mirka Vasiljević sinoć je u francuskom gradu Bordou dobila sina koji se već zove Andrej. Sa njom su u porodilištu bili verenik Vujadin Savić i njegova mama Marina Rajević Savić, dok je novonastali deda, legenda srpskog fudbala Dule Savić, preko interneta saznao lepu vest sinoć u 20 časova i 22 minuta.
Beba je zdrava, a mama Mirka oseća se odlično. Dok je baka Marina poslednjih dana Mirkine trudnoće bila kod para u gostima Dule je celu situaciju pratio sa „skajpa“ iz Srbije.
- Porodila se Mirka, presrećan sam. Rodila je sina. Dobio sam unuka, pa šta bi drugo dobio nego unuka. Preko „skajpa“ su mi javili, porodila se u 20 časova i 22 minuta. Nisam stigao da vidim slike još uvek, Marina je tamo sa njima. Unuk mi se zove Andrej, zdrav je i sve je u redu. Mirka se dobro oseća, nije bilo komplikacija i novi tata Vujadin je, naravno, dobro. Ne znam da li je prisustvovao porođaju, ali su svi bili zajedno – rekao je nekadašnji centarfor "Crvene zvezde" Dule Savić.
Mirka je otputovala u Francusku pre više od mesec dana, odmah nakon beogradske premijere filma „Miris kiše na Balkanu“ u kojoj tumači glavnu ulogu. Nakon njenog odlaska za Bordo, otputovala je i Marina, kako bi pomogla Mirki tokom trudnoće. Venčanje mladog para očekuje se uskoro pošto su najavlili da će ceremoniju obaviti nakon što se Mirka porodi.

Izvor: 24sata.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti