Šakira stigla u Beograd!

Šakira stigla u Beograd!

Autor: | 08/05/2011

0

Kolumbijska pevačica Šakira sinoć oko ponoći sletela je na aerodrom „Nikola Tesla“, kako bi u ponedeljak održala koncert u „Beogradskoj areni“. Naredna dva dana, kovrdžava lepotica boraviće u našem glavnom gradu, a baza će joj biti u hotelu „Hajat“.
- Sjajno se osećam, mnogo mi je drago što sam ovde - jedine su reči koje je Šakira izgovorila nakon sletanja, koja nije stigla čak ni da odgovori na pitanje novinara o povredi ruke njenog deset godina mlađeg dečka Žerarda Pikea, fudbalera Barselone, koji se povredio na meču sa maderidskim Realom. Naime, uprkos njenom dobrom raspoloženju i želji za ćaskanjem s novinarima i fanovima, pevačicu je obezbeđenje sprečilo da komunicira sa ljudima koji su je čekali i odmah je sprovelo do limuzine!


Šakira je stigla privatnim avionom iz Rumunije, pošto je u Bukureštu održala koncert. Šakirino kretanje po našoj prestonici neće biti poznato, jer sve detalje vezane za boravak najpoznatije Kolumbijke u Srbiji organizuje njen menandžment. Šakira u Beogradu boravi u okviru svetske turneje na kojoj promoviše svoj deveti album pod nazivom „Sale El Sol/The Sun Comes Out“. Najpoznatija numera s tog albuma je „Waka Waka“, kojom je prošle godine otvorila Svetsko prvenstvo u fudbalu u Južnoj Africi. Ovo je njen prvi nastup u Srbiji.

Izvor: Alo

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti