Anđelina Džoli zbog sina produžila boravak u Vijetnamu

Anđelina Džoli zbog sina produžila boravak u Vijetnamu

Autor: | 16/11/2011

0

Popularni glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit boravio je prethodne nedelje sa svoje šestoro dece u Aziji. Nakon što su posetili Japan, gde je Bred promovisao novi film “Formula uspeha”, a lepa Anđelina svojim izgledom oduševila tokijsku publiku, par je otputovao u Vijetnam. U ovoj azijskoj zemlji rođen je sedmogodišnji Paks Tjen, jedno od troje usvojene dece poznatog para. Ovo je bila prva porodična poseta azijskoj zemlji od kada je pre četiri godine par usvojio dečaka.

Iako su mnogi mislili da je par još pre četiri dana napustio Paksovu otadžbinu to se zapravo nije dogodilo. Naime, na aerodromu u Kon Dau američki glumci su zavarali paparace i navodno otputovali iz zemlje. Međutim, Bred je taj koji je otišao u Južnu Koreju kako bi nastavio promociju novog filma, a Anđelina i deca su naredna četiri dana proveli u luksuznom hotelu na obližnjem ostrvu u kojem noćenje košta 3.000 dolara.

Anđelina je danas na aerodromu okupljenim novinarima i fotoreporterima priznala da je to učinila na zahtev svog sina kako bi još koji dan bez pratnje paparaca uživao u lepotama svoje zemlje. Maleni dečak bio je izrazito tužan što napušta domovinu, a njegova lepa majka mu je pred svima obećala da će ga uskoro ponovo dovesti u Vijetnam.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti