Anđelina Džoli: Bred je ljubav mog života

Anđelina Džoli: Bred je ljubav mog života

Autor: | 09/12/2011

0

Holivudska glumica Anđelina Džoli otkrila je u intervjuu za časopis "Marie Claire" da nema mnogo prijateljica i da najviše slobodnog vremena provodi kod kuće sa porodicom i suprugom, Bredom.
Zvezda je otkrila da joj u životu ipak nešto nedostaje, a to je vreme provedeno sa prijateljicama.
- Sada imam samo nekoliko prijateljica, a mnogo vremena provodim kod kuće. Razgovaram sa svojom decom i sa Bredom, ali nemam prijatelje sa kojima bih mogla da popričam. Bred je jedina osoba sa kojom pričam - objasnila je glumica.
Jedna od bliskih prijateljica Džolijeve jeste pevačica Gven Stefani, sa kojom se sprijateljila 1998. godine. Njihova deca su sličnih godina, pa dve poznate dame imaju zajedničkih tema za razgovor.
- Gven i ja nekako uvek budemo trudne u isto vreme - istakla je Anđelina.
Glumica je takođe otkrila da ne isključuje mogućnost proširenja porodice.
- Trenutno ništa ne planiramo, ali ko zna, mogla bih da ostanem u drugom stanju - rekla je ona, i dodala da je Bred Pit ne samo ljubav njenog života već i njena porodica.
- Veoma sam zahvalna na životu i porodici koju imam, a ništa od toga ne bih imala da nema njega - zaključila je glumica.
Zanimljivo je da Anđelina, nakon filma "U zemlji krvi i meda", planira da napravi još jedan film sa ratnom tematikom, koji govori o situaciji u Avganistanu.
- Neke od ideja za film "U zemlji krvi i meda" nastale su na času umetnosti moje ćerke Šajlo, dok sam čekala da deca završe - napomenula je Anđelina.

Izvor: 24sata.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti