Nikola Đuričko: Nezaboravan provod u Londonu

Nikola Đuričko: Nezaboravan provod u Londonu

Autor: | 21/09/2011

0

Poznati glumac Nikola Đuričko nedavno je sa porodicom boravio u Londonu gde se družio sa slavnim holivudskim parom Anđelinom Džoli i Bredom Pitom. Jedan od najtalentovanijih i najzaposlenijih domaćih umetnika, posle mesecdana rada na Tenerifama gde je snimao drugi deo filma „Montevideo, Bog te video“, kratko se zadržao u Beogradu, jer se uputio u prestonicu Velike Britanije. Sa suprugom Ljiljanom, šestogodišnjom kćerkom Nađom i dvogodišnjim sinom Đorđem pre desetak dana otputovao je u London, gde su ga čekali Anđelina i Bred sa svoje šestoro dece. Obe porodice, kojima ovo nije bio prvi put da uživaju u zajedničkim trenucima, obradovale su se susretu. Već su se družili u Budimpešti, gde je Anđelina prvi put kao režiser snimala film „U zemlji krvi i meda“, u kojem Đuričko ima zapaženu ulogu. Porodica Džoli-Pit izvesno vreme je u Engleskoj gde Bred snima novi film „World War Z“, ali se tokom boravka porodice Đuričko, i pored mnogobrojnih obaveza, potrudio da im bude dobar domaćin. Budući da naš glumac ne želi da komentariše svoj susret sa poznatim parom, niti bilo šta što ima veze s njegovim putovanjem, ostalo je nepoznato da li se u Londonu video i sa svojim agentom za inostrano tržište Dalasom Smitom, čija agencija ima sedište u prestonici kraljevstva. Nikola i njegova supruga najviše vremena su posvetili kako svojim tako i Anđelininim i Bredovim mališanima, od kojih su najrazigranije bile Šajlo i Zahara. Roditelji su decu odveli u obilazak jednog od najlepših gradova na svetu, a svima se posebno dopala vožnja „Londonskim okom“, najvećom panoramom na svetu koja se nalazi na južnoj obali Temze u blizini Vestminsterskog mosta.
Nikola Đuričko i Anđelina Džoli videli su se i pre susreta u Londonu na Filmskom festivalu u Sarajevu, gde im je društvo pravio Rade Šerbedžija. Slavna glumica nikada nije krila oduševljenje tridesetšestogodišnjim kolegom i često je o njemu pohvalno govorila u svojim intervjuima. Đuričko nikada nije želeo previše da priča o saradnji i druženju sa jednom od najlepših glumica na svetu, ali u jednom od retkih intervjua je priznao da se između njih rodilo prijateljstvo.
- Bred i Anđelina su ljudi kao i svi ostali. On je divan glumac i vrlo spontan čovek. Iskreno odgovara na svako pitanje i, prema mom mišljenju, možda je i previše ljubazan. I on i Anđelina su vrlo opušteni, što deluje umirujuće na sagovornika. Zanimljivo je videti da je neka svetska zvezda toliko prirodna. Oboje osećaju empatiju i imaju razumevanja za druge i mislim da su svesni svoje popularnosti i zvezdanog statusa koje koriste za humane stvari - bilo je sve što je Nikola rekao o slavnom paru sa kojim bi trebalo ponovo da se vidi u Americi 22. decembra za kada je zakazana svetska premijera filma „U zemlji krvi i meda“.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još