Slobodan Živojinović:  Ženim svog prvenca i zato će sve biti na najvišem mogućem nivou

Slobodan Živojinović: Ženim svog prvenca i zato će sve biti na najvišem mogućem nivou

20/06/2018

0

Sve je spremno za svadbu folk pevačice Aleksandre Prijović i sportskog menadžera Filipa Živojinovića, a mladoženjin otac, bivši teniser Slobodan Boba Živojinović otkriva da je presrećan zbog venčanja.

Teku završne pripreme za gala venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića (video)

-Vrlo sam uzbuđen i ne mogu da kažem da nemam tremu. Međutim, presrećan sam zbog njih i nadam se da će svadba proteći onako kako smo planirali, kaže Živojinović i dodaje da je on bio jedan od glavnih organizatora venčanja.

-Ženim svog prvenca i zato sam se maksimalno trudio da sve bude na najvišem mogućem nivou. Nadam se da se svi gosti dobro provesti i da će Filip i Aleksandra imati venčanje iz bajke, zaključio je Boba Živojinović.

Njihova reč je presudna: Aleksandra i Filip na predbračno putovanje poveli dve važne dame (foto)

Inače, Aleksandra Prijović je pre mesec dana ispričala da je sigurna da će svi njeni gosti uživati na svadbi, jer će za meni biti zadužen upravo njen svekar Boba.

-Filip i ja se nismo mešali u svadbeni jelovnik, jer smo sigurni da je najbolje da Boba kao veliki gurman odluči šta će biti na meniju. Zato na svadbi neće biti moje omiljene paradajz-čorbe, ali obećavam da niko neće ostati gladan, rekla je tada Prijovićeva.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković M. M./ATAImages/Antonio Ahel/Ataimages/Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti