Jelena Karleuša i Duško Tošić organizovali glamuroznu proslavu rođendana Atine i Nike (foto)

Jelena Karleuša i Duško Tošić organizovali glamuroznu proslavu rođendana Atine i Nike (foto)

Autor: | 09/09/2018

0

Muzička diva Jelena Karleuša i najplaćeniji srpski defanzivni fudbaler Duško Tošić, osmog septembra su u prestoničkom restoranu "Topčiderac" organizovali glamuroznu proslavu rođendana svojih mezimica.

Starija Atina je napunila deset godina, dok je njena mlađa sestra Nika slavila svoj deveti rođendan, a njihovi popularni roditelji su se potrudili da ova proslava bude posebna i da im maksimalno ulepšaju divan dan.

Restoran je bio dekorisan specijalno po Karleušinoj ideji, u stilu popularnih bajki. Atinine i Nikine drugarice i drugare zabavljale su četiri princeze iz popularnih crtaća, ali i mađioničari sa raznim trikovima, klovnovi… Čitava zabava okončana je spektakularnim vatrometom.

Za ovu priliku seksepilna JK je odabrala provokativnu i atraktivnu haljinu u zelenoj boji, dok se Tošić odlučio za elegantnu odevnu kombinaciju.

Sem porodica i najbližih prijatelja velikom slavlju su prisustvovale i Marija Šerifović i Indira Radić, dok su druge Jelenine kolege izostale, jer je proslava organizovana u subotu, kada svi imaju zakazane svirke.

Fotografije sa proslave pogledajte u našoj galeriji!

hellomagazin.rs Facebook/jkdiva