Boris Beker nije hteo da je prizna, ali već po rođenju bilo je jasno da je on otac!

Boris Beker nije hteo da je prizna, ali već po rođenju bilo je jasno da je on otac!

Autor: | 10/12/2019

0

Ana Ermakova ima 19 godina i odlučila je da poput svoje majke Anđele postane manekenka. Otac Ane Ermakove je nekadašnji slavni teniser Boris Beker.

Mlada devojka se rado druži s poznatima, a nedavno se na balu u Berlinu provodila s Demijanom Harlijem (17), sinom Liz Harli.

Embed from Getty Images

Anina životna priča je prilično neuobičajena, ona nije plod ljubavi već petominutne avanture u londonskom restoranu Nobuu.

- Ne znam da li je toalet bolje mesto, ali mi smo se seksali na stepenicama. Mediji su preneli kako smo se seksali na stočiću u toaletu, a njega uopšte nije bilo tamo - otkrio je Boris Beker, osvajač Vimbldona koji je te večeri odigrao poslednji profesionalni teniski meč te je hteo da proslavi s prijateljima.

Sličnost sa slavnim ocem je bila neosporna

Budući da su prijatelji otkazali dolazak, Boris Beker je kasnije ispričao da se osećao usamljeno pa je samoća glavni krivac što je prevario ženu.

- To nije bila afera, to je bio seks od pet minuta - rekao je.  Postojale su razne verzije priče – jedna je bila da je u sve upletena ruska mafija koja je preko atraktivne konobarice ucenjivala tenisera, pa do one u kojoj je Ermakova sama sebe oplodila zadržavši Bekerovo seme nakon oralnog seksa.

Bekeru je zbog toga propao prvi brak s Barbarom Feltus (52) s kojom ima dvoje dece: Nou (22) i Elijasa (18).

- Bio sam osramoćen, ali i veoma tužan zbog svega što se dogodilo i kako je sve to razorilo moju porodicu. Sve to ostavilo je trag na Aninoj mami i meni, morali smo da se dogovorimo i pronađemo način kako biti roditelj, a nemati osobu s kojom možeš sve da podeliš. Nažalost ne viđam se s Anom koliko bih želeo, ali njena majka i ja činimo sve kako bi bili kao i svaka druga razdvojena porodica, što nije lako s obzirom na naše početke - iskren je Boris Beker u svojoj autobiografiji 'Boris Becker's Wimbledon'.

Beker je zbog svog načina života, ali i mnogobrojnih ljubavnih afera ostao bez novca, bankrotirao, a svetu nije bilo jasno kako je do toga uopšte došlo.

Boris Beker je peti na večnoj listi tenisera po zaradama od turnira, a tokom karijere inkasirao je više od 110 miliona evra, što činjenicu da je bankrotirao čini još neverovatnijom. Upravo afera iz koje se rodila Ana je označila početak njegovog finansijskog sunovrata.

Kako je i sam napisao u auobiografiji deo svog bogastva morao je da ostavi bivšoj ženi Barbari Feltus, koju je dok je bila trudna, prevario sa konobaricom u japanskom restoranu. Boris i Barbara venčali su se 1993. godine i imaju dvoje dece. Kad je Barbara drugi put bila trudna, bili su u Londonu, a on je odveo u bolnicu i bio uz nju dok su trajali trudovi.

- Ne znam šta me je odvuklo u mrak. Znam samo da smo završili u nekakvoj ostavi za metle. Sledeće jutro otišao sam kod Barbare u bolnicu, spakovali smo stvari i otišli iz Londona - otkrio je Beker.

Osam meseci kasnije stigao mu je faks sa potpisom gospođice Ermakove i vesti da će postati otac. U početku nije želeo da prihvati novonastalu situaciju, ali je pristao na DNK test i na kraju priznao da je dete njegovo.

Na kraju, rezultat je bio iznos od dva miliona evra koje je platio zbog alimentacije i tužbe za starateljstvo nad detetom, da bi razvod braka sa Barbarom došao kao novi udarac. On je Nemici američkog porekla morao da isplati 12,5 miliona evra u kešu, da joj ostavi zajedničku vilu u Majamiju i plati sudske troškove u iznosu od 2,25 miliona evra.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti