Ceca Ražnatović: Kada se Anastasija uda, ona će otići, a ja ostajem da živim sa sinom i snajkom!

Ceca Ražnatović: Kada se Anastasija uda, ona će otići, a ja ostajem da živim sa sinom i snajkom!

Autor: | 11/11/2018

0

Najveća balkanska folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, održala je sinoć spektakularan koncert pred publikom u Beču i ponovo oborila sve rekorde posete.

Ona je za ovu priliku napravila promenu u vizuelnom smislu, što je oduševilo njene fanove.

 

View this post on Instagram

 

Nova ja! ?? ? @lepacoutureofficial

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Nov 11, 2018 at 2:00am PST

 

Ceca Ražnatović: Živim drugu mladost sa svojom decom i njihovim prijateljima

 

Nakon koncerta Ceca je razgovarala sa ekipom emisije "Premijera", dotakavši se i tema koje su poslednjih dana izazvale buru reakcija u javnosti. Naime, mnogo se pričalo o veridbi njenog sina Veljka i njegove devojke Bogdane, te se svašta spekulisalo, a Ceca je otkrila šta je prava istina:

- Svadbe će biti, ali neke godine, nekog meseca, nekog dana, digla se bespotrebna pompa. Neće biti sledeće godine, njihovi planovi nisu takvi, oni žive zajedno, imaju neke druge prioritete. Čitam kakva će svadba biti, kakva će biti venčanica, da ću dati 100 hiljada evra, da će se takmičiti sa Željkovom i mojom svadbom. Svašta se pisalo, ali dobro, to su bar dobre vesti. To me je i nasmejalo. Čitala sam da se Veljko seli, to su gluposti, šta ću ja, da živim sama? Živim sa sinom i snajkom. Anastasija se udaje, pardon, odnosno kad se bude udavala, ona će otići, a ja ostajem da živim sa sinom i snajkom (smeh) - otkrila je Ceca.

Ceca Ražnatović: Trenutak kada su mi drhtale noge i ubrzano kucalo srce

hellomagazin.rs Hello/Arhiva

Slične Vesti

Najnovije vesti