Emina Jahović: O bivšima sve najbolje

Emina Jahović: O bivšima sve najbolje

25/03/2019

0

Emina Jahović se razvela od turskog pevača Mustafe Sandala ali je njihov odnos danas kao da su brat i sestra i nema nikakve zle krvi između njih, i to zbog njihovih sinova.

Emina je istakla da joj je sreća njenih sinova najvažnija u životu i zato se trudi da očuva dobre odnose sa bivšim suprugom Mustafom.

- Mustafa i ja imamo zajednički interes, a to su naša deca. Ne smemo da uradimo ništa što bi moglo da povredi našu decu. Mi smo još uvek mladi ljudi i možemo da imamo i nove partnere u životu, ali to mora da bude odmereno i pametno. Bitno je da se naša deca jednog dana ponose - naglašava Emina.

Emina se osvrnula i na neslavan raskid sa turskim biznismenom Sadetinom, i na to što je on već pronašao devojku, poznatu tursku manekenku.

- Muškarac može da me osvoji iskrenošću i lepom energijom. Ja sam žena koja ne zahteva mnogo, koja zapravo može sve sama. Meni muškarac nije potreban da bih preživela, da bih stajala na svojim nogama, ja to sve sama mogu. Jednostavno, potrebno je da mi bude samo drug - samouvereno je izjavila Emina u Premijeri.

hellomagazin.rs/M G Antonio Ahel/ATA Images/Guliver/Getty/Andreja Damnjanović