Ceca Ražnatović: Slava se ne nasleđuje, za nju i karijeru moraš da se boriš

Ceca Ražnatović: Slava se ne nasleđuje, za nju i karijeru moraš da se boriš

Autor: | 05/01/2019

0

Anastasija Ražnatović se otisnula u muzičke vode,a njen prvi hit "Savršen par" postigao je veliki uspeh kod publike. Mlada pevačica ima sreću da joj savete daje majka, koja je jedna od najvećih muzickih vezda na ovim prostorima.

- Ne može slava da se nasleđuje. Za slavu se boriš, za karijeru se boriš. Anastasija ima mnogo toga na čemu mora da radi, vezano za svoju karijeru, mora da se žrtvuje, da posveti sebe stoprocentno da bi gradila karijeru, ja joj to od srca želim. Ona mora prosto da se posveti tome apsolutno i da živi za to. Kada sam ja počela da biram svoje pesme, od albuma "Kukavica" i "Šta je to u tvojim venama", od tada nisam htela da snimim ništa što mene nije dotaklo, da doživim to. Tako sam pustila i nju, mora kroz svoj senzibilitet da odluči šta želi, a šta ne želi - rekla je Ceca za emisiju "Ekskluzivno".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Nov 2, 2018 at 3:38pm PDT

Cecin sin Veljko se profesionalno bavi boksom, a folk diva ga, iako nije ljubitelj ovog sporta, podržava svim srcem.

- Boks je plemenita veština, tako bar kažu, za mene nije. Šta je tu plemenito u makljaži po glavi i po telu? Ali drago mi je što je u sportu, što je sebe pronašao. Izabrali su svoje profesionalne puteve, ja sam tu da ih podržim - rekla je Ceca za emisiju "Ekskluzivno".

Hellomagazin.rs Antonio Ahel /ATAImages, Instagram

Slične Vesti