Ivana Selakov: Moje vreme tek dolazi

Ivana Selakov: Moje vreme tek dolazi

Autor: | 08/02/2012

0

Ranijih godina pevači su novac zarađen od pevanja najčešće ulagali i otvarali kafane, poslednjih godina postali su popularni muzički studiji, a pevačice sve češće otvaraju škole pevanja ili muzičke radionice gde decu uče tajnama svog zanata. Iako mnogi misle da je to odličan izvor zarade, gotovo sve vlasnice ovih škola tvrde da rade isključivo iz ljubavi i da finansijski efekat nije motiv zbog kojeg su se odlučile za ovaj posao. Često se na estradi može čuti da škole pevanja otvaraju propale pevačice koje nemaju dovoljno posla. Međutim, Ivana Selakov tvrdi da to apsolutno nije tačno.
- Zar vam ja ličim na propalu pevačicu? Pa, moje vreme tek dolazi! - kaže Ivana.
Ivana je školu pevanja otvorila pre dve godine, ali tvrdi da, kad plati dažbine - prostor, porez, račune i profesore, šestomesečna zarada škole je kao honorar za dva njena nastupa.
- Angažovanje je ogromno, a zarada ni blizu uloženom vremenu, trudu, znanju i energiji. Jasno je da se to raditi samo iz ljubavi i da su tezge neuporedivo isplativije od pedagogije. Kada sam iz Sombora došla u Beograd, nije bilo nikog da mi pomogne i odlično pamtim te dane. Zato hoću da pružim šansu mladim ljudima. Svojim najtalentovanijim učenicima nalazim bendove u kojima će pevati, rade kod mojih kolega kao prateći vokali, neki već pevaju na splavovima. Prema tome, daleko od toga da su ove škole obične šarene laže kako neki misle - kaže Ivana Selakov.

Izvor: Smedia.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti