Nije izabrala dobrog hirurga: Doktor šokiran intervencijama na mladoj glumici, prirodna lepota je nestala

Nije izabrala dobrog hirurga: Doktor šokiran intervencijama na mladoj glumici, prirodna lepota je nestala

Autor: | 13/10/2023

0

Lice Zoi Kravic potpuno je drugačije 

Lepota je imperativ u industriji zabave, tako da mnoge poznate ličnosti odlaze pod nož kako bi sačuvale mladost i blistav izgled. Ni ćerka muzičara Lenija Kravica, Zoi, nije ostala imuna na estetske korekcije, ali jedan hirurg je ocenio da su njene promene bile nagore.

Frazer Harrison/Getty Images

 
 

Estetski stručnjak iz Londona koji se predstavlja kao Doktor Džoni na društvenoj mreži Tiktok izneo je svoje pretpostavke šta je Zoi uradila na licu i tako promenila lični opis.

Pročitajte: Briše godine, ali i dalje ličite na sebe - Glumački botoks je novi hit, Dragana Dabović snimljena na proceduri

Džoni je rekao da je šokiran transformacijom Zoi Kravic. Njeno lice znatno se promenilo od 2020. godine. Kada uradite estetske promene kako ne treba ili izaberete doktora koji primeni pogrešan tretman, to može da umanji vašu prirodnu lepotu, umesto da je naglasi, dodao je on.

Momodu Mansaray/Getty Images

 

Primetio je da je Zoi imala mnogo nežnije crte srcolikog lica, a da je sa intervencijama koje je imala njen izgled postao znatno oštriji. 

Gareth Cattermole/Getty Images for Warner Bros.

 

– Prema mom mišljenju, odstranila je salo ispod obraza i stavila je implant u bradu, jer se cela kontura donje polovine lica promenila. Jagodice su mnogo više naglašene, kao i linija vilice. Mislim da je preterala – rekao je Doktor Džoni u svom videu koji je pogledalo više od milion i po ljudi. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti