Megan Markl slavi 42. rođendan: Svi pričaju da je operisala nos, pogledajte fotografiju novog lica FOTO

Megan Markl slavi 42. rođendan: Svi pričaju da je operisala nos, pogledajte fotografiju novog lica FOTO

Autor: | 04/08/2023

1

Megan Markl je, rekli bi zločesti jezici, definicija uspeha u 21. veku. Pronašla je svog princa na belom konju, iako je kasnije pričala kako nije ni znala da je on princ, a od glumice osrednjih kvaliteta pretvorila se u prvorazrednu svetsku zvezdu koja je već godinama u centru pažnje, nekad u pozitivnom, a nekad, zapravo češće, u negativnom smislu. Danas slavi 42. rođendan.

Profimedia

 
 
 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa više od tri i po godine žive daleko od oblasti čiji se naziv nalazi u njihovoj titulu, jednoj od retkih koja im nije oduzeta po odricanju od službenih kraljevskih dužnosti. Bave se sasvim drugim stvarima, kao što je, recimo, šou-biznis.

Pročitajte: Rastali se Hari i Megan, posle 5 godina braka svako svojim putem - Što dalje od njenog otrcanog sveta!

Princ Hari je objavio knjigu koja i dalje diže prašinu, dok se njegova supruga vratila holivudskoj karijeri, doduše sa polovičnim uspehom. Njihovog sina Arčija i ćerku Lilibet ne viđamo ni približno često kao decu princa Vilijama i Kejt Midlton. Ali, tako su oni hteli.

Alexi Lubomirski, Misan Harriman

 

Pre nekoliko dana par je podelio novu zajedničku fotografiju, snimljenu tokom konferencije posvećene mladim liderima. Izgledali su srećno i zaljubljeno, kao i uvek, što svakako protivreči informacijama da žele da se na neko vreme razdvoje, kako bi „ojačali” vezu.

Instagram

 

Megan izgleda bolje nego ikad, zaključili su mnogi. Po drugima je, pak, previše mršava. Da li su uzrok bračni problemi ili propali poslovni planovi? Ili je, jednostavno, promenila način ishrane i više se posvetila fizičkim aktivnostima... U svakom slučaju, nije ista žena kao ona koju smo upoznali kada se verila za Harija. U međuvremenu su prošle godine, rodila je i dvoje dece, dosta faktora je uticalo na transformaciju. No, neki veruju da je išla i pod nož estetskog hirurga.

Kristy Wigglesworth/Getty Images

 

Prvi „osumnjičeni” je nos. Manji je i pravilniji nego ranije, što upućuje na pomisao da je radila rinoplastiku. To se dobro vidi kada se uporede fotografije „nekad i sad”. Fanovi vojvotkinje ne slažu se s tim i tvrde da dosta toga na slici zavisi od načina na koji pada svetlo, ugla snimanja, poze, šminke i sve popularnijeg konturisanja.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Vasar Tastine 12:43 05.08.2023
Odgovori

Pedeseto razredna glumicica je odvratna i sa i starim i novim nosom. Jadan Hari.

hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Najnovije vesti