Sestre Stefanović objavile čitulju, ništa ne boli kao SMRT MAJKE: Putuj Nevena, držaćemo te za ruku i neće boleti...

Sestre Stefanović objavile čitulju, ništa ne boli kao SMRT MAJKE: Putuj Nevena, držaćemo te za ruku i neće boleti...

08/12/2022

0

Bojana i Iva Stefanović objavile čitulju majci

Moja mama je umrla od raka dojke, ne krije glumica Bojana Stefanović koja u svakoj prilici podseća žene na značaj preventivnih pregleda, koje ni sama ne propušta.

Pročitajte: Kancer je uzeo još jednu žrtvu - Preminula glumica Kirsti Eli, Travolta je ispratio potresnim rečima

Petar Đorđević

 

Kada je 1999. ostala bez majke Nevene, Bojana je imala 19 godina, a njena sestra Iva deset manje. Kroz život su nastavile uz očevu podršku, a na godišnjicu smrti žene koju su najviše voleli njih troje zajedno su objavili čitulju sa potresnim rečima pesme pod naslovom „Mami“.

Pročitajte: 15 godina zajedno - Bojana Stefanović najzad otkrila indentitet supruga

Instagram

 

„Ne vene se, Nevena, pre vremena, ne stiže ni beda bez nekog reda, samo ljubav ponekad dođe naglavačke u vidu igračke ili plačke. Zato putuj, Nevena, do kraja vremena, a i kad se umoriš, mi ćemo te voleti, držati za ruku i neće boleti.“

U potpisu je stajalo: Iva, Boka i tata.

Pročitajte: Ana Bekuta objavila čitulju, ali je nije potpisala sama - Najdraži moj, prošla je godina otkako je svet siromašniji za jednog tebe...

Instagram

 

I Bojana i Iva uspešno se bave glumačkim pozivom, za koji su se školovale. Istovremeno, obe uživaju u braku i majčinstvu – Bojana ima sina Matiju i ćerku Višnju, dok je Iva rodila dve devojčice, Zoru i Anđu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac