Kancer je uzeo još jednu žrtvu: Preminula glumica Kirsti Eli, Travolta je ispratio potresnim rečima

Kancer je uzeo još jednu žrtvu: Preminula glumica Kirsti Eli, Travolta je ispratio potresnim rečima

Autor: | 06/12/2022

0

Preminula glumica Kirsti Eli

Kancer je uzeo još jednu žrtvu. Tiho, daleko od svih, kako je poslednjih godina i živela, u večnost se preselila američka glumica Kirsti Eli.

Pročitajte: Preminuo glumac iz serije Igra prestola, Holivud u neverici

Getty images

 

Starije generacije sećaju je se iz popularne serije „Sever i Jug“, gde je igrala sestru Patrika Svejzija. Osamdesetih je važila za veliku zvezdu i zahvaljujući ulozi menadžerke lokala u sitkomu „Kafić Uzdravlje“, za koju je dobila „Zlatni globus“ i „Emi“. Rado smo je gledali i u komediji „Gle ko to govori“, gde je u tri nastavka delila ekran sa Džonom Travoltom. Slavni glumac oprostio se od dugogodišnje prijateljice sa kojom je razvio poseban odnos.

„Moja veza sa Kirsti bila je jedna od najposebnijih koje sam ikad imao. Volim te. Znam da ćemo se ponovo videti“, napisao je pored njene fotografije na Instagramu.

Pročitajte: Život posle nje - Džon Travolta samo jednom fotografijom rasplakao svet FOTO

Profimedia

 

Kirsti Eli rođena je u Vičiti, u januaru 1951. Udavala se dva puta. Sa Parkerom Stivensonom, kolegom iz „Severa i Juga“, bila je u braku 16 godina. Usvojili su dvoje dece Vilijama i Lili. Upravo su oni obavestili svet da je njihova neverovatna majka i divna baka preminula posle kratke borbe sa rakom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti