Dosad neviđene fotografije Hane Huljić sa venčanja: Nežni mejkap i retro frizuru rado će kopirati i druge mlade (foto)

Dosad neviđene fotografije Hane Huljić sa venčanja: Nežni mejkap i retro frizuru rado će kopirati i druge mlade (foto)

Autor: | 24/02/2022

0

Šminka Hane Huljić sa venčanja oduševila dame širom regiona

Oči i kamere celog regiona protekle subote bile su usmerene prema Splitu, gde je održano famozno hrvatsko „venčanje godine“. Petar Grašo stao je na „ludi kamen“ – vest koja je začas u senku bacila i omikron soj i sukob u Ukrajini.

Pročitajte: Gospodin i gospođa Grašo! Venčali se Hana i Petar, mlada blistala u božanstvenoj venčanici, mladoženja nikad srećniji (foto)

Popularni pevač nije se oženio sa koleginicom Danijelom Martinović, što su mnogi očekivali posle skoro dve i po decenije zabavljanja, već mladom Hanom Huljić, sa kojom je u vezi od prošle godine. Zavet pred Bogom dali su u Crkvi svetog Dominika. Lokaciju su krili do poslednjeg trenutka, sa željom da ovaj intimni čin zadrže samo za sebe i najbliže, ali reporteri i fanovi uspeli su da im uđu u trag.

Instagram

 

Lepa ćerka kompozitora Tončija Huljića blistala je u romantičnoj venčanici čistih linija i jednostavnog kroja, sa potpisom brenda „Arileo“, a haljina je suptilno prekrivala njen trudnički stomak. Nežna je bila i šminka, u šta nas je uverio vizažista i frizer Josip Lijić, koji je na Instagramu objavio nekoliko fotografija mlade izbliza. Suptilan mejkap, blagi osmeh i prelepa retro frizura sjajno su se uklopili sa venčanicom.

Pročitajte: Pleši sa mnom - Za prvi ples Petar i Hana odabrali su ovu pesmu, neki su iznenađeni, drugima je logično

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još