Nega kože ‒ krastavac kao magičan sastojak
Veliki filmski festivali kao što je aktuelni u Kanu poseban su izazov za slavne dame. U tih nekoliko minuta, koliko će prošetati crvenim tepihom, važno im je da zablistaju u punom sjaju. Osim toalete koja će ostaviti utisak i skupocenog nakita, jednaku pažnju posvećuju i svom licu i telu. Mnoge pribegavaju malim trikovima i brzim metodama, jednostavnim, a tako efektnim.
Pročitajte: Tri neočekivana bjuti trika koji štede vreme i novac
Getty Images
Glumica Blejk Lajvli ima svoje tajno oružje koje joj pomaže da se na crvenom tepihu oseća energično, ali i da koži lica ekspresno da glamurozni sjaj.
Reč je o efikasnom zelenom napitku, soku od krastavca, koji potpomaže eliminaciju toksina iz tela i povećava energiju. Pored toga, koristan je i u nezi – kožu čini čistijom, blistavijom, hidriranom i manje podložnom upornih crnim podočnjacima. Jednostavno, vraća mladalački sjaj.
Pročitajte: Najbolji tretmani za blage bore i suvu kožu bez sjaja
Getty Images
Priprema i upotreba:
U sokovniku iscedite jedan krastavac. Osim što se koristi kao napitak, tuferom se može naneti preko celog lica, na isti način kao što redovno upotrebljavamo tonik ili micelarnu vodu.
Pročitajte: Spas za oranizam - Napitak od dve namirnice za oporavak od prazničnog preterivanja
Getty Images
Pročitajte još
Ovo je omiljeni parfem Danijele Dimitrovske, pravi je izbor za svako godišnje doba
Omiljeni parfem Danijele Dimitrovske miriše na vanilu
02/12/2025
Saznajte višeParfem vaših baka se vratio u modu, nota koja osvaja
Parfem vaših baka se vratio u modu, note koje osvajaju, od lavande do ruže
02/12/2025
Saznajte višeKejt Midlton konačno otkrila šta se krije iza njene plave kose
Kejt Midlton se nije farbala, stručnjaci sve otkrili
24/11/2025
Saznajte višeSad i zvanično: Ovo je najbolji ženski parfem ikada
Najbolji ženski parfem ikada je Black Opium
23/11/2025
Saznajte višeOvo je jedina glumica koja se ne plaši da drastično promeni boju kose
Glumica koja se ne plaši da menja boju kose je Tamara Dragičević
19/11/2025
Saznajte više
Komentari (0)