Tri neočekivana bjuti trika koji štede vreme i novac

Tri neočekivana bjuti trika koji štede vreme i novac

Autor: | 21/08/2019

0

San svih pripadnica nežnijeg pola je da u što kraćem roku izgledaju najbolje što mogu. Poželjno je i da to bude po prihvatljivoj ceni. Da je to moguće pokazuje elle.hr koji donosi bjuti trikove koji štede vreme i novac i pomažu da izgedate sjajno.

Višenamenski balzam za usne

Balzam za usne  se nalazi u svakoj kozmetičkoj torbici. Iako je prvenstveno namenjen, kao što mu i ime kaže, za negu usana on može poslužiti za puno stvari koje vam uopšte nisu pale na pamet. Možete ga koristiti da ukrotite nemirnu kosu, da dodate malo sjaja na kapke, a ako koristite balzam u nekoj nežnijoj boji, možete ga dodati i na obraze.


Šampon za suvo pranje kose nanesite pre spavanja

Šampon za suvo pranje kose je odlično rešenje onda kada nemate vremena za pranje. Ipak, potrebno je vreme kako bi i njega naneli pravilno, zato izbegnite jutarnju jurnjavu i nanesite šampon za suvo pranje pred spavanje i zavežite kosu u punđu.

 


Popravite oštećenu šminku

Sigurno vam se dogodilo da vam rumenilo ili kameni puder ispadnu na pod, i dolazite u iskušenje da se ove oštećene kozmetike rešite. Ipak, i za ovaj problem postoji rešenje - dovoljno je da dodate nekoliko kapi medicinskog alkohola. Ne rastužujte se ni oko polomljenih ruževa, jednostavno ih zagrejte upaljačem da se rastope i ostavite preko noći u frižideru da se opet stvrdnu.

Hellomagazin.rs Guliver/Thinkstock

Pročitajte još