Kao Barbika: Lena Kovačević izgleda deset godina mlađe, njena nova frizura je pun pogodak

Kao Barbika: Lena Kovačević izgleda deset godina mlađe, njena nova frizura je pun pogodak

Autor: | 02/06/2021

8

Lena Kovačević - Kosa kakvu ćete poželeti 

Da Lena Kovačević nije oduvek plavuša otkrila je nedavno na svom profilu na „Instagramu“ voditeljka Irina Vukotić. Da nije tagovala drugaricu sa slike, teško da bismo pogodili da je reč o popularnoj džez-umetnici. Istina, Lena Kovačević bila je lepa i kao devojčurak, ali malo ko bi je prepoznao sa tamnom kosom.

Instagram

 

Niz godina Lena je verna plavoj boji kose, a poslednjih dana njena nova frizura preti da pokori sve pređašnje. Naime, lepa Beograđanka odlučila je da ovog proleća ponese modernu kraću frizuru, prepoznatljivu po oštro sečenim krajevima.  

Lena Kovačević - Kosa kao iz časopisa 

S obzirom na to da su prve reakcije fanova bile sjajne, Lena se odlučila na korak dalje, pa je skratila šiške. 

Pratioci su složni u komentarima da je ovo jedna od vodećih frizura slavnih dama, a osim što izgleda bar deset godina mlađe, Lena sada zaista podseća na Barbiku. 

Pročitajte: Lena Kovačević o suprugu Veljku - To je magija

 

Komentari (8)

Loading
Brana 19:51 03.06.2021
Odgovori

Prelepa je zena uvek, mada ovaj stil sminkanja i frizure podseca vise na Natasu Bekvalac i estradu, ali dobro...svaka promena je zanimljiva.LIcno, jedva cekam da vrati svoj stl koji podseca na tajanstveni zlatni holivud i magicnu zenstvenost...Ovako, pomalo podseca na devojke u trendu...

Lena 00:07 06.06.2021
Odgovori

Lepa zena, i zato ne shvatam sta ce joj fotosop...Ok je izgledati dobro za svoje godine, ali meni je smesno kad zelimo postici da nam koza izgleda kao da nam je18., pa jednostavno nije.

Vlada 15:17 07.06.2021
Odgovori

Kako pišete, žena će pomisliti da je bitniji izgled od pevanja. Šta je novo snimila, koji humanitarni koncert je održala... Žena je prelepa, ali šta sa tim ? Nove šiške, frizura .... ??

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti