Nekad i sad: Irinu Vukotić sigurno prepoznajete, ali ko je zavodljiva crnka sa fotografije?

Nekad i sad: Irinu Vukotić sigurno prepoznajete, ali ko je zavodljiva crnka sa fotografije?

Autor: | 28/04/2021

1

Nekad i sad: Možete li da naslutite koja popularna domaća muzička zvezda je pored irine Vukotić na fotografiji?

Prebirajući po albumu sa starim fotografijama, Irina Vukotić našla je jednu sa dočeka Nove 1998. godine. „Ovako smo izgledale u prošlom veku“, napisala je u opisu slike koju je podelila sa pratiocima na „Instagramu“.

Iako je od tada prošlo podosta vremena, slobodno možemo da kažemo da se poznata voditeljka nije mnogo promenila. Plava kosa i šarmantan osmeh, čini se, oduvek su išli uz nju. Međutim, da nije tagovala drugaricu sa slike, teško da bismo je prepoznali. Istina, Lena Kovačević bila je lepa i kao devojčurak, ali malo ko bi je prepoznao sa tamnom kosom.

Pročitajte: Loše vesti, osmeh Irine Vukotić u jednom trenu nestao - Ljudi, čuvajte se!

Instagram

 

 

‒ Lena i ja imamo običaj da razmenjujemo stare slike i evociramo uspomene ‒ otkriva Irina Vukotić za hellomagazin.rs.

- Konkretno ova nastala je na novogodišnjem dočeku, u popularnom „Sport kafeu“. Ja sam tada imala 22 godine, a Lena pet manje.

U to vreme Irina je studirala Filološki fakultet, a na pitanje kako je provodila slobodno vreme odgovara:

‒ Družile smo se sa muzičarima pa smo stalno išle na neke svirke. Omiljena mesta su nam bila u Zemunu. Lena bi ponekad i sama otpevala neku pesmu sa svog sjajnog repertoara, koji je u međuvremenu postao još bogatiji. Uvek je bilo uživanje slušati je.

Pročitajte: Mnoge žene maštaju o ovome, a Lena Kovačević je to uspela (foto)

‒ Zanimljivo je ‒ dodaje uz smeh ‒ kad god Lena gostuje kod mene u emisiji, ispriča kako smo se zajedno pele na binu i pevale u duetu. Dešava se i da me pohvali, što me uvek od srca nasmeje jer znam da katastrofalno pevam. Iskreno, ja se i ne sećam da sam „nastupala“, mada nije nemoguće. Izgleda da sam imala više hrabrosti nego talenta. (smeh)

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Eva Čubrović hellomagazin