Lena Kovačević o suprugu Veljku: To je magija

Lena Kovačević o suprugu Veljku: To je magija

Autor: | 24/02/2021

1

Porodica Lene Kovačević tema je koja medije i sve njene fanove i te kako zanima, ali naša uspešna umetnica privatan život čuva daleko od javnosti. Ona ne krije da u sve ide punog srca, naglasivši da svoje emocije zna da kanališe kroz muziku i da ume da voli i da bude voljena. Na pitanje kakva je u ljubavi, da li je znala da kalkuliše ili je pokazivala emocije, džez umetnica je iskreno odgovorila:

- Strastvena sam u svemu što radim. U najobičnijim sitnicama i u ljubavi. Ne umem drugačije. Moja sreća je taj blagoslov da svoje emocije imam gde i kako da kanališem. Umem da volim i umem da budem voljena. Mislim da nam treba dar za oba u životu.

Pročitajte: Mnoge žene maštaju o ovome, a Leni Kovačević je to pošlo za rukom (foto)

 

 

Ova lepa dama, otkrila je u intervjuu za "Blic" kako je ranjeno srce uvek uspešno zakrpiti.

- Muzikom i verom u bolje sutra. Nepopravljivi sam pozitivac - naglasila je ona i otkrila da li više voli da dobije kompliment za izgled ili za to što radi.

- Da sam želela da dobijam komplimente na prvom mestu za izgled, mislim da bih gradila svoj identitet drugačije (smeh). Volim muziku više od sebe u tom smislu i zavisna sam od tog osećaja kad joj se predam. Onda zaboravljam ko sam i kako izgledam.

Porodica Lene Kovačević je "opasna" ekipa 

Osim muzike, Lenin centar sveta su sinovi Vuk i Teodor, koji joj daju pokretačku energiju. Na pitanje da li bi volela da proširi porodicu, Lena je rekla:

- Fokusirana sam na ovu moju mušku vojsku. Sad smo i u školi i u ovom trenutku sam samo skoncentrisana na njih zaista.

foto Irina Duplevskaja

 

 

Iza sebe ima veliki broj pesama, a njen suprug Veljko Brčin ne može da izdvoji samo jednu numeru koju sa zadovoljstvom peva.

- Ljubitelj je mnogih pesama. Ali sve pesme ubedljivo najviše voli da čuje na koncertima uživo. Imam sjajnog trubača i saksofonistu, to je magija i nekako oboje volimo taj adrenalin živog nastupa - zaključuje Lena, koju u javnosti skoro i da nemamo priliku da vidimo sa njenom jačom polovinom, jer svoju ljubav vešto čuva i neguje daleko od medija. 

Komentari (1)

Loading
Caca 16:06 24.02.2021
Odgovori

Prelepa dama,divna,prelepo peva,ma sva mi je ko secer.Ne gradi karijeru po tabloidima. Bez silikona sto je cini jos lepsom Kapa dole do poda Leno i ostani takva kakva jesi DAMA.Svu srecu ti zelim.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti