Nikada nije bila ovakva: Svi komentarišu novu boju kose Ene Popov (foto)

Nikada nije bila ovakva: Svi komentarišu novu boju kose Ene Popov (foto)

Autor: | 05/09/2020

0

Kosa Ene Popov glavna je tema na "Instagramu", a kako i ne bi bila kada je upravo ona voditeljkin zaštitni znak. Duga, jaka i uvek dobro stilizovana kosa Ene Popov oduvek je privlačila pažnju. Bilo da je crvena, tamo smeđa ili šatirana, Ena nije slepo pratila trendove, već je vodila računa da to njoj dobro stoji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ena Popov (@enapopov) дана 25. Јун 2020. у 10:52 PDT

Iako je često umela da svoju kosu osveži pramenovima ili uradi popularni "ombre", Ena nije mnogo eksperimentisala sa osnovnom bojom, tj podlogom koja je uvek bila tamna ili crvenkasta.

Pročitajte: Posle velikog gubitka Ena Popov je nastavila dalje i izgleda bolje nego ikad (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ena Popov (@enapopov) дана 10. Јун 2020. у 3:48 PDT

Oni koji prate Enu i vole ono čime se ona bavi i kako izgleda, znaju da veoma vodi računa o sebi, pa joj je sređivanje kose i frizure uvek na samom vrhu bjuti prioriteta. Ena obožava talase u kosi, jer oni daju volumenu i gustini, a podsećaju na nešto što biste rado nosile recimo na plaži.

Ovog leta supruga Nenada Čanka, izašla je, popularno rečeno, iz svoje zone komfora i odlučila je da napravi malo veću promenu kada je boja kose u pitanju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ena Popov (@enapopov) дана 19. Апр 2019. у 2:47 PDT

Njene poslednje fotografije objavljenje na "Instagramu" privukle su ogromnu pažnju i to najviše zbog kose. Ena je po prvi put prešla u tabor plavuša. Svetli pramenovi sjajno su se uklopili uz mednu boju kose, a reakcije pratilaca su više nego sjajne.

Vidno preplanula i u belom, Ena Popov je pokazala da uprkos teškoj godini i gubitku oca za kojeg je bila vezana, ima snage da se bori i ide napred. Od sada i sa novim imidžom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ena Popov (@enapopov) дана 3. Сеп 2020. у 4:56 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još