Brenina lepota je neprolazna, a zbog njene buduće snahe Instagram se usijao: Iste su! (foto)

Brenina lepota je neprolazna, a zbog njene buduće snahe Instagram se usijao: Iste su! (foto)

Autor: | 04/05/2021

0

Lepota Lepe Brene neprolazna je, a njena buduća snaha osvaja sve simpatije 

Jedna od najvećih balkanskih zvezda svih vremena priredila nam je novi strujni udar. Ako je verovati njenom „insta-storiju“, Lepa Brena za leto „trenira“ u Dubaiju i, koliko vidimo, izgleda kao pred snimanje filma „Hajde da se volimo“ iz 1987. godine, a ne kao da je u oktobru proslavila 60. rođendan. Jednom rečju, izgleda savršeno.

Pročitajte: Posle više od četiri decenije bavljenja muzikom Lepa Brena donela odluku koja je sve iznenadila

 

Uskršnje praznike folk diva proslavila je u Beogradu, a potom se uputila do egzotične prestonice luksuza i večnog leta. Društvene mreže ovog puta je zapalila fotografijom u jednodelnom kupaćem kostimu sa interesantnim printom, sve to uz romantični suton nad Persijskim zalivom. I njen mlađi sin Viktor uživa u Dubaiju gde se, kako je otkrio na „Instagramu“, odlično provodi sa devojkom Sandrom Miljaković i društvom. Fanovi su oduševljeni kako Sandra izgleda, a mnogi je porede sa Brenom iz mlađih dana. 

Pročitajte: Lepota Lepe Brene tek sada je u prvom planu, oduševiće vas njen novi imidž 

 

 

Dok traje prinudna poslovna pauza zbog pandemije Brena se odmara - malo kod kuće u Beogradu, malo na jahti sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem i ostatkom porodice, obilazeći omiljene destinacije. A što se tiče linije, za leto koje se bliži ne mora da brine – pozavidele bi joj i morske sirene.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još