Još uvek niste spremne za večerašnji "date"? Uz make up savete Sandre Miljaković partner će se ponovo zaljubiti u vas!

Još uvek niste spremne za večerašnji "date"? Uz make up savete Sandre Miljaković partner će se ponovo zaljubiti u vas!

Autor: | 14/02/2021

0

Dan zaljubljenih je stigao, a vi još uvek niste spremne za ugovoreni “date” sa voljenom osobom? Danas je savršen dan da probudite strast i onu posebnu iskru, koja vašu ljubav čini posebnom. Make up artist, Sandra Miljaković otkriva trikove za savršen "make up look" za Dan zaljubljenih.

Senzualan pogled, minimalizam ili vatrene boje - šta je vaša "make up" preporuka za Dan zaljubljenih?

- Teško je odlučiti, jer nema greške šta god da odaberete. Prozračni tonovi naglašavaju prirodnu lepotu i odaju utisak osunčane kože i licu daju svežinu. Najčešće su to boja breskve, bež i braonkaste nijanse. Prirodan look uvek možete  pojačati dobrim ajlajnerom koji je zauvek “must-have”.

Pročitajte: Viktor Živojinović - Veza sa Sandrom sve je snažnija i ozbiljnija

Privatna Arhiva

 

- Neke hrabrije dame mogu staviti i ajlajner u boji i na taj način još više istaći boju svojih očiju. Kako bi izgledale nikad privlačnije, svojim trepavicama dodajte i veštačke za zavodljiviji pogled. Za senzualan i neodoljiv izgled tu su jarko crveni ruževi, ali svakako i nezaobilazne nude nijanse karmina, koje nikada ne izlaze iz mode.


Otkrijte nam, da li je crveni ruž zaista sinonim za strast koju žena nosi u sebi?

- Ne postoji nijedan drugi komad šminke koji je toliko efektan i prefinjen kao crveni karmin. Moja prva asocijacija na tu boju jeste ženstvenost, seksepilnost i senzulnost. Nije ni čudo što su vekovima unazad žene koristile crveni karmin i bile nepogrešive u tome, jer je on i svakodnevan, kežual, a opet tako poslovan i elegantan. 

Privatna Arhiva

 

Posavetujte naše čitaoce, šta voljenoj dami da pokoone za Dan zaljubljenih kada je "make up" u pitanju?

- Dragi momci, ukoliko još uvek niste odabrali poklon svojoj voljenoj osobi, idealan poklon jeste "make up". Neki kompleti šminke izgledaju kao najslađa čokolada, tako da, što se tiče ideje a i dizajna, to će biti pun pogodak. Svakoj devojci je uvek i zauvek potrebna maskara, crveni ruž i paleta senki zemljanih tonova, jer ti tonovi pristaju svakoj boji oka.


Kakav "make up look" ćete vi poneti za Dan zaljubljenih?

- Što se tiče tog dana, poneću look “naglašenih očiju”. Želim još više da istaknem tu iskru sreće i zadovoljstva u njima, da moj partner bude opčinjen. Zaštitni znak mog oka je ajlajner, tako da ga ni ovaj put neću izbeći, a crveni karmin ostavljam za neke druge prilike.

Pročitajte: Bliži se Dan zaljubljenih, ovo su idealni pokloni za svaki horoskopski znak

Privatna Arhiva

 

I za kraj, otkrijte nam, da li je savršen "make up look" dovoljan, ili lepa žena mora da poseduje i nešto više?

- Naravno da savršen "make up" nije dovoljan. Dozvoliću sebi da citiram Odri Hepbern, to je parola kojom se oduvek vodim: “Lepota žene nije u odeći koju nosi, njenoj figuri ili načinu na koji češlja kosu. Lepota žene mora biti vidljiva u njenim očima, jer to su vrata njenog srca-mesta gde ljubav caruje.” 

- Šminka daje dozu samopuzdanja, ali se ne treba oslanjati na nju. Nekad je dovoljan samo lep osmeh da partnera oborite sa nogu. I ne zaboravite, budite inteligentne, duhovite, harizmatične, otporne i borbene. Šminka je samo maska koju nam danas sve više nameće trend i jako je važno šta ostane od vas, kada se ona skine. Fizički izgled jeste važan, ali je važnije ono što nosimo u sebi. Treba uskladiti svoju spoljašnjost i unutrašnjost neprekidnim radom na sebi, prvenstveno iznutra. Svoje partnere birajte srcem i bicete nepogrešive u tome.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti