Svi ogovaraju Kejt Midlton - oko njenog vrata zasijala nova skupocena ogrlica (foto)

Svi ogovaraju Kejt Midlton - oko njenog vrata zasijala nova skupocena ogrlica (foto)

Autor: | 23/09/2020

0

Kejt Midlton - ogrlica je ukrala svu pažnju!

Kejt Midlton juče se u poseti roditeljima, koji se bore sa depresijom izazvanom virusom korona i karantinom, pojavila u izdanju koje se još prepričava. Bez dugih haljina i šarenog desena, jednostavnoj beloj majici brenda „Ralph Lauren“ i pantalonama sa visokim stukom, vojvotkinja je oduševila javnost.

Pročitajte: I dok je Megan oduzet sav kraljevski nakit, Kejt Midlton šeta novu skupocenu ogrlicu (foto)

Ali, izgleda da je Kejt svedenim i jednostavnim stajlingom želela da istakne najnoviju skupocenu ogrlicu koja je zasijala oko njenog vrata. Britanski tabloidi odmah su počeli da spekulišu o njenoj ceni. Ipak, i ona je pala u drugi plan kada je otkrivena pozadina ovog unikatnog komada nakita.

Nežna zlatna ogrlica, sa jednostavnim lancem, sadrži tri viseća priveska u obliku dukata. Na svakome je ugravirano početno slovo imena njene dece, princa Džordža, princeza Šarlot i princa Luisa.

Pročitajte: Lako se pravi, a gosti će je obožavati - Kejt Midlton donosi recept svoje omiljene torte

Kejt Midlton - Ogrlica je i ovog puta ukrala svu pažnju

Nakit koji Kejt Midlton nosi posebno je zanimljiv naciji, pa se skoro svake minđuše, narukvice, kao i ogrlice analiziraju do detalja. I ovog puta supruga princa Vilijama nije prošla bez brojnih komentara. Slična situacija bila je i početkom godine kada je posetila dečji centar za rani razvoj. Kada se pojavila ispred centra, Kejt je bila jednostavno odevena. Odlučila se za bež kaput „Massimo Dutti“, koji je uparila sa leopard suknjom „Zara“. Ovog puta, umesto košulje ili džempera, vojvotkinja od Kembridža obukla je crnu rolku.

Zlatna ogrlica, sa okruglim priveskom u obliku meseca odmah je privukla pažnju. Engelska štampa pisala je tada da je ovaj komad nakita delo poznatog britanskog brenda sa potpisom „Daniella Draper“. Kako na njoj može biti ugravirano čak sedam slova, vojvotkinja od Kembridža odlučila je da zauvek nosi inicijale svojih mališana. Cena ovakvog luksuznog nakita iznosi oko 1.020 funti, što je oko 1.330 evra. A sada se nagađa i koliko je novca kraljevska porodica izdvojila za najnoviju ogrlicu lepe Kejt.

Pročitajte: Verovali ili ne - Ovo je dijeta Kejt Midlton

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti