Nina Radulović korona virus preležala u bolnici: Jaučete od bolova!

Nina Radulović korona virus preležala u bolnici: Jaučete od bolova!

Autor: | 20/07/2020

0

Nina Radulović korona virus nije ni sanjala da će dobiti, jer se pridržavala svih mera opreza. Ipak, situacija se brzo pogoršala i lepa voditeljka je završila u bolnici

Nina Radulović korona virus je podnela lakše u odnosu na većinu pacijenata, ali je ipak dobila upalu pluća.

- U početku nisam uopšte znala da imam upalu pluća jer je sve počelo kao običan virus. Počela sam da kašljucam, pa da me muči gušenje i sve redom, kako inače počinje infekcija. Međutim taj treći dan me je slomila temperatura i specifični bolovi u kostima i mišićima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) дана 5. Јун 2020. у 2:08 PDT

- To ne liči na klasičan virus, već vas onesposobljava da ustanete iz kreveta, odete do kuhinje, toaleta. Ne možete da ustanete od bolova, sem da u mraku jaučete od bolova u krevetu i to nije za poželeti ni najgorem neprijatelju - ispričala je Nina Radulović u razgovoru za Blic.

Nina Radulović korona virus nije preležala s lakšim simptomima

- Srećom, u međuvremenu sam uspela da odem u bolnicu i uradim rendgen koji mi je pokazao da nemam upalu pluća, ali je test krvi pokazao da u telu postoji žarište, jer su mi bili smanjeni leukociti. Ja sam za sve to vreme naravno bila kod kuće. A posle nedelju dana na kontrolnom pregledu, tačnije na skeneru pluća, uočena je upala na oba plućna krila.

 

Kašalj se u međuvremenu pojačao, a meni je sve teže bilo da obavljam dnevne aktivnosti - priča Nina koja je uskoro morala da zatraži ozbiljniju medicinsku pomoć

- Tada sam primljena na KBC Bežanija gde sam ležala šest dana i primala terapiju od koje mi je ubrzo bilo bolje. Zahvaljujući divnim lekarima na čelu sa doktorkom Marijom Zdravković učinili su da nemam ni malo strah tokom boravka u bolnici i da dobijem odgovarajuću terapiju. Ako postoji božanstvo na zemlji onda je to ona i njen tim koji se silno trudi da pomogne svima i to u skroz teškim uslovima - rade danonoćno, u skafanderima, bez odmora - ističe Nina.

Nina Radulović korona virus je preležala, ali još nema rezultata testa.

- On mi trenutno i nije bitan, jer su me od početka i tretirali kao kovid pacijenta. Nakon šest dana bili su mi dobri rezultati i lečenje, gde ću sada biti još dve nedelje u izolaciji i nakon toga uraditi kontrolni test.

- Mogu reći da sam malo živnula nemam i dalje čulo mirisa i ukusa i sva sam krhka i slomljena, ali kažu da od 4 do 5 nedelja traju simptomi. Ja sam srećom bila lakši slučaj, bez obzira što sam završila u bolnici, samo ta pravovremena reakcija je najbitnija, jer su mladi ljudi sad na udaru - ispričala je voditeljka za Blic.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti