Ilda Šaulić trudna! Lepe vesti pokvarila korona

Ilda Šaulić trudna! Lepe vesti pokvarila korona

Autor: | 02/07/2020

0

Ilda Šaulić trudna je i uskoro će postati mama po drugi put. Kako prenose mediji, Ilda je na ulasku u treći mesec, a lepe vesti pokvarila je informacija da je pozitivna na virus korona. Pevačica je, kako piše domaća dnevna štampa, vesti o trudnoći saznala na rođendan svog brata Mihajla, 15. juna. Ona i njen suprug Bojan Vučković bili su oduševljeni lepim vestima, ali je želela da bude mirna i testira se na koronu. Nažalost, rezultati su pozitivni.

Iz Ildine PR službe za „Blic“ potvrdili su da je Ilda sada na ulasku u treći mesec trudnoće.

Ilda i Bojan već imaju ćerku Emu, koja u septembru puni četiri godine.

Pročitajte: Ilda Šaulić slomljenog srca - Ema stalno pita gde je deda

Ilda Šaulić trudna i pozitivna na koronu, ali se dobro oseća

Ilda Šaulić trudna je po drugi put, a ovog puta uživanje u blagoslovenom stanju uzdrmala je informacija da je pozitivna na „Covid-19“. Međutim, pevačica i njen suprug Bojan Vučković nisu uznemireni i dobro se osećaju.

‒ Ilda nije imala nikakve simptome, testirala se nakon što je saznala da je trudna kako bi bila mirna. Međutim, test je bio pozitivan i dva dana posle toga dobila je prve simptome. Izgubila je čulo ukusa i čulo mirisa, ali temperaturu nije imala ‒ priča izvor za „Telegraf“. ‒ Izolovala se odmah, a njen suprug i ćerka Ema negativni su na koronu. Ovih dana bi trebalo da ponovi test. Dobro se oseća, a gde se zarazila to ne zna. Bila je u studiju, snimala je spot, obavljala svakodnevne stvari… Važno je da se dobro oseća, a sve drugo je manje bitno.

Pročitajte: Ilda Šaulić za "Hello!": Još učim da živim s bolom

Ilda je odlučila da lepe vesti podeli sa svima, pa se oglasila i putem društevnih mreža.

- Dragi moji, imam sa vama da podelim dve vesti, jednu najlepšu i drugu ne tako dobru. Prva je da ce naša porodica postati bogatija za još jednog člana, čemu se svi neizmerno radujemo. Upravo zbog trudnoće, otišla sam na test i dobila sam rezultat koji mi je pokazao da sam pozitivna na kovid-19. Odmah ću vam reći da nemam simptome, dobro se osećam, tako da nemate razloga za brigu. Ali istovremeno svesna sam ozbiljnosti tako da sam preduzela sve propisane mere, uključujući i samoizolaciju. Hvala vam unapred na lepim željama, čuvajte se i budite mi dobro. Voli vas Ilda - poručlila je ona.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 2. Јул 2020. у 2:06 PDT

Ilda i Bojan venčali su se pre četiri godine, a 21. septembra iste godine postali su roditelji prvi put, kada je pevačica na svet donela ćerku Emu.

Posle prvog porođaja Ilda je u više navrata isticala kako bi volela da rodi još dece i njena ćerka dobije brata ili sestru.

‒ Ona je mezimica svih. Dete sa izuzetnim karakterom, prava mala šarmerka. Nije čudo što još svi povlađuju ‒ sa osmehom je Ilda svojevremeno rekla za magazin "Hello!".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Miloš Nadaždin