Nina Seničar Instagram bomba, njeno telo mami na greh!

Nina Seničar Instagram bomba, njeno telo mami na greh!

Autor: | 16/06/2020

0

Nina Seničar Instagram je zapalila svojim najnovijim fotografijama - supermama nikad izazovnija i zgodnija

Nina Seničar Instagram koristi kako bi svoje fanove obradovala sitnicama iz svog života, ali i fotografijama koje oduzimaju dah. Lepa glumica i voditeljka je nedavno postala mama jedne princeze neobičnog imena - Nore Grejs.

Iako mnoge mame kubure s viškom kilograma nakon porođaja, to nije slučaj s Ninom. Jedna od najlepših Srpkinja koja je sreću pronašla u zagrljaju glumca Džeja Elisa, nakon samo par meseci od porođaja jednostavno blista.

Pročitajte: Nina Seničar Instagram sirena - ovako je izgledala tikpred porođaj!

Nina Seničar Instagram je "počastila" mini setom najnovijih fotografija koje su oduševile njene prijatelje i fanove.

U kupaćem u boji peska i bele kafe, lepa Nina izgleda nestvarno u igri senki i svetla. Uz šolju kafe i dobru knjigu u u "lenjo popodne" postala je - Nina Seničar Instagram sirena.

"Morate učiti iz senki. Kreću se kraj zidova, naseljavaju uglove, radije ostaju ispod, nego iznad. One sa našeg tela oslikavaju sve osim arogancije." - napisla je citat iz knjige Nina.

Opuštena, bez šminke, s poluosmehom i raspuštene kose, meke i putene kože, jednostavno mami na greh, ali bez vulgarnosti. Čist seksepil upakovan u snenu formu igre senki.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

“Bisogna imparare dalle ombre. Passano rasente i muri, abitano gli angoli, preferiscono stare in basso anziché in alto. Dei nostri corpi imitano ogni cosa tranne l’arroganza.” 🤎

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 15. Јун 2020. у 10:01 PDT

Ljubavni život Nine Seničar intrigirao je javnost koliko i uspeh koji je ostvarila, ali uvek je bila škrta na rečima kada bi razgovor skrenuo u privatne vode.

Pročitajte: Nina Seničar: U ovih poslednjih osam meseci sam naučila da smo mi žene zaista superheroji!

Ipak, iz njenih objava i fotografija, iako se radi o virtuelnom svetu Instagrama, može se zaključiti da se radi o čistim emocijama i ljubavi kojom je okružena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Morning cuddles 💕

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 9. Јун 2020. у 9:18 PDT

Njen život i njena priča su poput filma koji režira uz pomoć iskrenosti i širom otvorenih očiju, lakim korakom korača kroz realnost.

Nina Seničar Instagram princeza, ali ne ona na zrnu graška, već ona drugačija, jednostavna i nasmejana koja svojom harizmom pleni.

https://www.instagram.com/p/CBYZolXl8Kf/

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti