Sloboda iz Leskovca, a Vojin? Dugo se nagađalo gde je rođen Ćetković

Sloboda iz Leskovca, a Vojin? Dugo se nagađalo gde je rođen Ćetković

Autor: | 25/04/2024

1

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u braku su već 15 godina, a na „ludi kamen” stali su čak tri puta. Prvi put u seriji, drugi put u stvarnosti, a treći ponovo za potrebe snimanja serije.

Lepa glumica, kao i njene sestre, rodom su iz Leskovca, što javnost već odavno zna, jer se upravo tamo rodio i njihov otac, glumac Dragan Mićalović.

I dok se o porodici Slobode manje-više zna, Vojin Ćetković svoje poreklo i korene donedavno je vešto krio.

Poznato je da ima brata Bojana koji je takođe sklon glumi i pozorištu, a za razliku od Vojina, nisu ga zanela „svetla velikoga grada”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ostao je u rodnom mestu, gde je sa bratom proveo najlepše trenutke, a to je grad Kruševac, koji je iznedrio glumce kakvi se ne rađaju u svetu.

Pročitajte: Na novoj fotografiji razlika u godinama je očigledna - Evo koliko je Vojin zapravo stariji od Slobode

Najpoznatiji komičar Jugoslavije i glumac kog i danas generacije obožavaju, Miodrag Petrović Čkalja, bio je iz Kruševca.

On je još u gimnazijskim danima počeo da se bavi glumom, a sličnim putem je krenuo i njegov sugrađanin Vlastimir Đuza Stojiljković.

Boško Karanović

 

 

Iz ovog grada je poznata glumica Radmila Živković, a osim starije generacije glumaca, Kruševac se može pohvaliti i velikim imenima srednje i mlađe generacije.

Pored Vojina Ćetkovića, tu je i Marko Živić, Katarina Marković, Nataša Marković i Nataša Šolak koji su takođe Kruševljani, a osim njih, tu je i glumac Miloš Đurović.

Komentari (1)

Loading
Mićko 03:41 28.04.2024
Odgovori

Iz mlade generacije tu je Mitra Mladenović, sjajna glumica i osoba.

hellomagazin.rs Instagram/vojincetkovic