Nedeljni horoskop: Blizanci se oslanjaju na intuiciju, Lavove očekuju izazovi, a ovi znakovi upadaju u haos

Nedeljni horoskop: Blizanci se oslanjaju na intuiciju, Lavove očekuju izazovi, a ovi znakovi upadaju u haos

Autor: | 22/04/2024

0

Nedeljni horoskop do 29. aprila 2024. godine

Ovan

Neko vam daje korisne informacije i tako pomaže da pravilnije procenjujete mogućnosti koje imate na raspolaganju. Jasno vam je da dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rešavanju važnih poslovnih ili privatnih pitanja.

Slobodno izrazite  potisnuta osećanja ili namere. Učinite poseban gest pažnje prema partneru, videćete koliko će pozitivnih vibracija to uneti u vaš odnos.

Shutterstock

 

Bik

Prolazite kroz razne faze stvaralačkog raspoloženja i stalo vam je da sebi obezbedite optimalne uslove. Obratite pažnju na reakcije bliže okoline, jer često ne želite da prihvatite komentare koje doživljavate kao oštru kritiku.

U emotivnoj vezi preuzimate aktivnu ulogu i spremni ste da promenite neke zajedničke navike koje vas sputavaju. Instinktivno prepoznajete pravi momenat i dobar ritam.

Pročitajte: Čuvajte se ovih horoskopskih znakova - Majstori manipulacije ne biraju sredstva da ostvare ciljeve

Blizanci

Ponekad treba prihvatiti i najteže okolnosti kako biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli najvećim izazovima. Oslonite se na svoju intuiciju.

Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navede na zajednička rešenja.

Shutterstock

 

Rak

Na pomolu su nove poslovne obaveze koje zahtevaju da se dodatno angažujete i koje ćete morati da rešavate vrlo ekspeditivno u najkraćem roku. Zatražite na vreme nečiji savet prilikom finansijskih procena.

Imate utisak da partner nešto vešto prikriva, što dodatno utiče na vašu nesigurnost i pojačava nervozu. Ponekad umete nepotrebno da umišljate stvari koje drugi ne vide i da to preuveličavate.

Lav

Energični ste i postavljate saradnicima nove zahteve u očekivanju da sve teče po vašim planovima. Ipak, preteranim isticanjem ličnih stavova pobuđujete različite reakcije. Treba da imate šire vidike.

Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu, jer sve se svodi na novi podsticaj ili dobar impuls koji vas vodi ka emotivnom zbližavanju sa partnerom. Oslonite se na svoje skrivene adute.

Devica

Nemate vremena za površne susrete i događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Bolje je da se ponašate što umerenije, jer energičnim ponašanjem kod nekih saradnika podstičete negodovanje.

Stalo vam je da porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti. Sreća je da kod njih nailazite na topao prijem i razumevanje. Prijaće vam nečija pažnja.

Shutterstock

 

Nedeljni horoskop do 29. aprila 2024. godine

Vaga

Oprezni ste, ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima. Ipak, moraćete da se suočite sa nekim izazovima koji nisu po vašoj volji. Zatražite na vreme dobar savet od jedne starije osobe. Na kraju sve će se rešiti u vašu korist.

Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neobične ideje, pa svojim ponašanjem u vama budi osećaj nesigurnosti.

Škorpija

Zabrinuti ste zbog novih događaja na poslovnoj sceni koji mogu da vas uspore u sprovođenju važnih planova. Ali, uz dodatnu upornost pokazaće se da imate vrlo efikasna rešenja i da okolina izuzetno uvažava vaše rezultate.

U privatnom životu, nemojte dozvoliti da se o vama šire loši glasovi ili da neko o vama plasira pogrešne priče. Svoje male slabosti pokazujte samo pred porodicom i voljenom osobom.

Strelac

Potrebno je da osmislite dobar plan i da ostanete dosledni u svakoj fazi sprovođenja, posebno kada se nađete pred saradnicima kada vas osporavaju. Nakon dužeg ubeđivanja situacija će se promeniti u vašu korist, ali moraćete da ostanete uporni i dosledni.

Preplavljeni ste različitim mislima i emocijama,  pažljivo odmeravate prilike u kojima možete da izrazite sve svoje želje. Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu.

arnie chou / pexels

 

Jarac

Postoje važni ciljevi koje možete da ostvarite i na zaobilazan način. Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspešno realizovati sve što ste zamislili. Nastavite da se ponašate dovoljno promišljeno u proceni pravih vrednosti.

Očekuje vas pozitivan obrt u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na poseban način.

Vodolija

Aktivno učestvujete u različitim pregovorima, pokrećete inicijativu kad god za to postoje dobri uslovi. Ne obazirete se mnogo na komentare, posebno ako nisu u skladu sa vašim osnovnim opredeljenjem.

Partner na vas deluje vrlo inspirativno i navodi vas na slobodnije izražavanje. Ponekad na vrlo jednostavan način umete da se uskladite sa voljenom osobom, bez posebne priče ili ubeđivanja.

Pročitajte: Veliki horoskop za april - Astrolozi predviđaju tektonske promene, jedan znak posebno na udaru

Ribe

Dobre ideje koje imate zahtevaju veću podršku od one koju trenutno uživate u krugu saradnika. Skoro sve što želite možete da ostvarite, ali uz nečiju asistenciju. Potrudite se da oko sebe okupite ljude od poverenja ili ugleda.

Dovoljno ste vešti i snalažljivi da privolite voljenu osobu da vam se pridruži u planiranju zajedničkih ciljeva. Nema razloga da vas napušta dobro raspoloženje.

Nedeljni horoskop preuzet sa astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Pročitajte još