Rada Radenović objavila poruke koje joj je Bojana slala pred smrt: Ne mogu da dočekam da...

Rada Radenović objavila poruke koje joj je Bojana slala pred smrt: Ne mogu da dočekam da...

Autor: | 22/04/2024

0

Rada Radenović objavila privatne poruke Bojane Janković

Reakcije na informaciju da je preminula Bojana Janković ne stišavaju se od petka uveče, kada je objavljena potresna vest. 

Od nekadašnje voditeljke danima se putem društvenih mreža opraštaju poznanici i prijatelji, koji i dalje ne mogu da poveruju da lepe Bojane više nema. 

Instagram _bojaaana_

 

Mnogi od njih za tragediju su saznali od novinara koji su ih zvali za komentar, a oni bi zbunjeno i kroz suze izgovarali nepovezane rečenice. 

– Jako mi je žao. Nisam znala, u šoku sam. Kako nisam, ono, baš baš. Je l' mogu da prekinem, potresla sam se baš – izjavila je Rada Radenović za Pink.rs

Pročitajte: Brata Bojane Janković zna cela Srbija, pričalo se da mu je zet pomogao kad je bilo najteže

Upravo na ružičastoj televiziji Bojana i Rada zajedno su počele da krče profesionalni put, gradeći paralelno i lepo prijateljstvo. 

Kada je minuo prvobitni šok, Rada se od prijateljice oprostila na svom Instagramu, objavljujući privatnu prepisku koju su poslednju razmenile.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Reči koje ljudima sa strane zvuče kao šifre Bojani i Radi bile su više nego jasne. 

“Kent vejt tu si ju” (ne mogu da dočekam da te vidim), napisala je Radmila Radenović, a Bojana joj je odgovorila “Me 2” (i ja). 

Srce koje je završavalo tu prepisku sada je zauvek slomljeno. 

Bojana Janković, kao što je poznato, preminula je u 46. godini. Razlog smrti, kao i vreme i mesto sahrane, biće naknadno saopšteni.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Najnovije vesti