Mesečni horoskop za jun: Da li ste spremni za velike i neočekivane promene?

Mesečni horoskop za jun: Da li ste spremni za velike i neočekivane promene?

Autor: | 01/06/2020

0

Horoskop za jun 2020. godine!

Ovan

Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na određene uslove ili na novi tok događaja na poslovnoj sceni. Važno je da sačuvate dobar poslovni rejting i da opravdate nečije poverenje. Razmislite o promeni dosadašnjih kriterijuma, nemojte dozvoliti da Vam neko diktira određene uslove, prioritete ili pravila u poslovnoj saradnji. Postoji osoba koja nepotrebno otežava Vašu poslovnu ili statusnu poziciju. U svom emotivnom zanosu imate velika očekivanja i potrebe, ali partner nije u stanju da ispuni sve Vaše želje i zahteve. Ljubavni kompromis predstavlja dobro rešenje, pod uslovom da dobijate maksimum partnerove pažnje u odnosu na realne mogućnosti. Ali, Vi često delujete sumnjičavo ili neskromno u svojim željama.

Bik

Preuzeli ste na sebe veliku odgovornost u različitim situacijama, sa namerom da utičete na sve važne aspekte u poslovno-finansijskim pregovorima. Primećujete da saradnici pažljivo prate ili ocenjuju Vaše angažovanje. Ipak, Vi imate dovoljno snage da se izborite sa različitim problemima. Dovoljno ste razumni da sačuvate svoju poslovnu poziciju i da prihvatite nečiji uticaj. U ljubavnom životu ne dolazi do promena koje priželjkujete, ali Vi ste uporni i ne odustajete lako od svojih vizija. Ukoliko primećujete kod partnera neke "sumnjive naznake" u ponašanju, nemojte dozvoliti da stvari odu predaleko. Stalo Vam je da izrazite svoju emotivnu i zavodljivu stranu ličnosti pred bliskom osobom.

Pročitajte: Godišnji horoskop za 2020. godinu -Ko će promeniti posao, a ko sresti ljubav svog života?

Blizanci

U skladu sa svojim afinitetima birate posao za koji Vam se čini da ima najviše izgleda za uspeh i širu afirmaciju. Potrebno je da osmislite dobar plan i da preduhitrite određene saradnike. Pravilna informisanost i dobra poslovna organizacija vodi ka uspehu, važno je da efikasno ostvarite svoje ciljeve bez suvišnih rasprava. Preplavljeni ste različitim emocijama, ali pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite svoje želje ili osećanja u društvu bliske osobe. Ponekad teže kontrolišete svoj zanos ili strasti, ali Vaš izraz lica dovoljno govori o onome što mislite i osećate. Ne možete da izmaknete pred nečijim interesovanjem.

Rak

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo Vam je da poboljšate svoj poslovni ili društveni status. Osmislite dobar plan i mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima. Sve se svodi na precizno planiranje i na efikasnu primenu uspešnih formula. Važno je da imate dobru koncentraciju u poslovnim susretima. Emotivna inspiracija u Vama pobuđuje neobične ideje, zračite pozitivnom energijom i umete da osvojite nečiju pažnju. U kombinaciji izražajne mašte i zavodničkih sposobnosti, delujete veoma privlačno na svoju okolinu. U skladu sa svojim emotivnim statusom ili afinitetima, odaberite i novu ljubavnu romansu.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za jun, pročitajte na sledećoj strani

Lav
Stalo Vam je da okolina prihvati nova rešenja ili savremenije ideje, koje imaju pozitivan uticaj na dalji razvoj događaja na poslovnoj sceni. Imate ozbiljne namere i da ne dozvoljavate da Vas »ograničavaju« u bilo kom pogledu. Enegičnost sa kojom završavate svoje radne obaveze okolina tumači na različite načine. Postoje saradnici koji odobravaju Vaš uspeh, ali i oni koji osuđuju Vaš stil izražavanja. Uporno izbegavate sentimentalnu notu ili »emotivno otvaranje«, pred osobom koja želi da Vas zavede. Bez obzira na sve »emotivne ograde« koje postavljate, na kraju ne možete da odolite pred novim izazovom. Partner dobro zna, na koji način može da »pridobije« Vašu pažnju ili da Vas šarmira.

Devica
Postoje različita gledišta među saradnicima u rešavanju nekih poslovnih interesa, novi nesporazumi stvaraju napetu atmosferu u Vašem okruženju. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na impulsivnu reakciju ili na ishitrene poteze. Izbegavajte javne rasprave, poslovna nadmudrivanja ili dokazivanje istine pred saradnicima koji raspolažu sa većim autoritetom. Prija Vam nečije emotivno interesovanje i potreba da Vam ugodi. Međutim, svoju intimnu sreću želite da zadržite samo za krug bliskih prijatelja. Neophodna Vam je dodatna diskrecija kada se nalazite pred radoznalim pogledima. Budite mudri, nema potrebe da otvoreno pričate o svojim intimnim planovima.

Pročitajte: Ovo su najbolji datumi za venčanje u 2020. godini

Vaga

Nalazite se u kreativnoj fazi, neprekidno smišljate nove ideje i podstičete svoju okolinu na dodatnu aktivnost. Stalo Vam je da efikasno rešite niz pitanja, koja će Vam obezbediti dugoročniju saradnju ili novčani dobitak. Potrebna su Vam široka ovlašćenja u poslovnom organizovanju i delovanju, umete da procenite dobru priliku i prave vrednosti. Ne možete da isplanirate svaki detalj iz zajedničkog života sa bliskom osobom. Bez obzira na primedbe koje povremeno dobijate, pokažite da Vam je stalo do zajedničke sreće ili uzajamnog poverenja. Ponekad i male stvari donose veliko emotivno zadovoljstvo, ako ih pravilno vrednujete i zajednički delite sa voljenom osobom.

Škorpion
Umete vrlo promišljeno i selektivno da birate određene situacije u kojima na najbolji način možete da predstavite svoje profesionalne sposobnosti. Nalazite se u fazi kreativnog uspona, tako da često delujete snalažljivo i originalno u odnosu na svoju okolinu. Ipak, povremeno treba da prihvatite kompromisnu varijantu. Vaša želja da dominirate na javnoj sceni ili u odnosu sa bližom okolinom, ima svoje dobre i loše strane. Nema razloga da zaboravite na neka osnovna merila vrednosti ili na redosled stvari koje određuju Vaš intimni život. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje skoro »bledunjavo«, ako ne postoji uzajamna iskrenost. Potrebno je da osetite zajednički impuls koji Vas emotivno zbližava i dopunjava na različite načine.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za jun, pročitajte na sledećoj strani

 

Strelac
Nalazite se u kreativnoj fazi i preokupirani ste različitim informacijama ili poslovnim idejama. Delujete kao osoba, koja nema vremena za neke slučajne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u Vašu sferu interesovanja. Međutim, svojim energičnim ponašanjem kod bliskih saradnika podstičete različite reakcije. U ljubavnom životu imate loš predosećaj, reagujete oprezno u situacijama koje mogu da Vas kompromituju. Stvari koje po Vama izgledaju interesantno ili dopadljivo, ne odgovaraju afinitetima koje ima voljena osoba. Potrebno je da se usaglasite oko zajedničkih tema i da bolje uskladite svoja raznovrsna interesovanja.

Jarac
Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u profesionalnom izražavanju, ali postoje situacije koje remete Vaše planove i poslovnu koncepciju. U dostojanstvenom stilu i bez suvišnih pitanja prihvatite kritiku koju Vam upućuju bliski saradnici. Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana. Skloni ste čestim promenama svog emotivnog raspoloženja, naročito u situacijama kada partner deluje odsutno ili nezainteresovano za Vaše ideje. Ipak, nema razloga da gubite nadu ili da se previše udaljavate od voljene osobe. Želite da uspostavite bolju kontrolu nad novim događajima u ljubavnom odnosu.

Pročitajte: Ovi horoskopski znaci najteže podnose raskid

Vodolija
Stalo Vam je da proširite svoja profesionalna interesovanja u različitim pravcima, ali postoje i situacije koje zahtevaju dodatni napor. Čini Vam se da gubite dragoceno vreme ili energiju, dok slušate saradnike o različitim poslovnim idejama koje nemaju perspektivu. Budite realni, prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu ili uticaj, postoje postupci i detalji koji Vas odaju više nego što pretpostavljate. Lagano gubite emotivnu kontrolu. Nakon susreta sa jednom osobom, biće Vam jasnije u čemu ste do sada grešili u svojim ljubavnim vizijama.

Ribe
Delujete aktivno na različitim stranama i umete da prenesete stvaralački impuls ili kreativnu energiju na svoju okolinu. Blic inteligencija ili sposobnost efikasnog prilagođavanja, predstavljaju Vaš glavni adut u poslovnim susretima. Umesto da se nadmudrujete sa neistomišljenicima prilagodite svoj stil izražavanja u odnosu na utvrđena pravila i visoke profesionalne kriterijume. Verujete u svoje zavodničke sposobnosti, ali ne želite da se vezujete za prolazne vrednosti. Potrebno Vam je nečije prisustvo i emotivna naklonost, kao dodatni podsticaj za šire kreativno izražavanje. Imate neobične ideje i stalo Vam je da impresionirate blisku osobu u neobičnom i velikom stilu.

Horoskop za jun preuzet sa sajta: astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Slične Vesti