Miloš Biković: Novo životno poglavlje nakon izolacije

Miloš Biković: Novo životno poglavlje nakon izolacije

Autor: | 13/05/2020

0

Glumac Miloš Biković, nakon izolacije koju je većim delom proveo u seoskoj sredini na prelepom imanju svoga dede, i sam je odlučio da postane vlasnik jednog takvog.

Prema pisanju domaćih medija, Miloš je kupio veliko imanje u blizini Valjeva, koje je 40 kilometara udaljeno od Manastira Jovanja, u kojem je njegov brat Mihailo starešina.

Osim nekoliko ari zemlje, glumac Miloš Biković kupio je i staru kuću koja se nalazi u sklopu imanja, a ovih dana uveliko priprema teren za izgradnju novog doma, piše "Alo".

- Biković je deo karantina proveo na selu, a iskoristio je i nekoliko dana da poseti svoga brata Mihaila, igumana Manastira Jovanja. Tih nekoliko nedelja u prirodi, daleko od gradske buke i gužve, imalo je pozitivan uticaj na Miloša, te je nedavno zbog toga kupio imanje baš u okolini Valjeva. Plan mu je da napravi kuću na selu, a budući da se njegovo imanje nalazi u neposrednoj blizini manastira, konačno će biti bliži svome bratu - naveo je izvor ovog lista.

Pročitajte: Miloš Biković - Moja porodica je bila veoma bogata, ali sve smo izgubili

Glumac Miloš Biković - Nova oaza mira daleko od gradske gužve

Miloš je oduvek bio zaljubljenik u prirodu, tako da mu je kupovina imanja bilo ostvarenje velike životne želje.

- Budući da je kupio imanje sa starom kućom i okućnicom, Biković je odnedavno počeo sa pripremnim radovima za izgradnju novog doma. Angažovao je nekoliko majstora, sa kojima je srušio staru kuću, a uskoro će na tom mestu početi radovi na izgradnji nove - dodaje izvor.

Pročitajte: Miloš Biković za “Hello!” - Svega sam se odrekao, ne znam šta mi više nedostaje

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic) дана 11. Мај 2020. у 7:54 PDT

Kako se navodi, popularni glumac, koji inače živi na relaciji Beograd - Moskva, planira da svaki slobodan trenutak provodi u novoj kući, daleko od gradske vreve.

Glumac Miloš Biković za sada ne želi da komentariše ove navode.

- Nemam komentar, hvala na razumevanju - rekao je glumac za gorepomenuti medij.

Pročitajte: Kako je Miloš Biković osvojio Rusiju?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic) дана 2. Мај 2020. у 5:07 PDT

Pročitajte: Glumac Miloš Biković o raskidu - Uvek se iznenadim što ono što sam zamišljao nije to u šta sam se zaljubio

Miloš Biković je, kako se nedavno pisalo, proveo deo karantina u Manastiru Jovanja kod Valjeva, a komšija na novom imanju biće mu kolega Nenad Jezdić. Poznati glumac već godinama živi u selu Zabradica nadomak Valjeva, gde se bavi poljoprivredom, ali i proizvodnjom domaće rakije.

Glumac Miloš Biković - Mir pronalazim u crkvi, kao i moji preci

Miloš Biković čvrsto stoji na zemlji, svestan je svog talenta, slavu i uspeh nosi lako, bez opterećenja, fame, mistifikacije, senzacija. Otkrio je i zašto je to tako.

- Znam da mi slava ne pripada, kao što znam i da je uspeh blagoslov. Ako sam za nešto talentovan i nadaren, to nije moja zasluga, ja sam to dobio na dar. I dokle god sebi ne dajem za pravo i priznanje da sam nešto napravio, lako mi je da se te slave odreknem, i da se sa njom i poigravam. Otud, valjda, i lakoća - iskren je Miloš u intervjuu za "Večernje novosti".

Pročitajte: Miloš Biković otkriva - Ponudio sam Novaku ulogu u mom novom filmu

Iako ponekad deluje kao zatvoren i oprezan, Miloš navodi da na taj način štiti sebe.

-  Štitim ono što Iljin naziva "unutarnji Kremlj“. Ono što je duhovno-administrativno, ili duhovno-razumsko jezgro mog bića - priznaje glumac i dodaje:

- Mir pronalazim u crkvi, kao i moji preci. Nisam ga našao u self-help literaturi i kvazi hindu i budističkim tehnikama. Nisam našao bolje načine od onih koje nudi pravoslavlje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović, ATA Images, Instagram
Tagovi: miloš biković