Miloš Biković o raskidu: Uvek se iznenadim što ono što sam zamišljao nije to u šta sam se zaljubio

Miloš Biković o raskidu: Uvek se iznenadim što ono što sam zamišljao nije to u šta sam se zaljubio

Autor: | 02/01/2020

0

Iako svoju privatnu stranu života drži daleko od javnosti, Miloš Biković je progovorio o raskidu

Mladom, popularnom glumcu Milošu Bikoviću, koji živi na relaciji Beograd-Moskva, 2019. godina je donela brojne poslovne uspehe o kojima sa zadovoljstvom priča. Ipak, u privatnom životu je došlo do preokreta, s obzirom na to da je stavio tačku na višegodišnju emotivnu vezu. Iako svoju privatnu stranu drži daleko od javnosti, Miloš Biković o raskidu govori prvi put.

– Ne volim da svoj lični život ističem i njime dajem inspiraciju za naslove na portalima. Kada su mediji u pitanju, mnogo toga mogu da predvidim, ali naslove još uvek ne mogu. Nekad su toliko čudni da me iznenade – rekao je glumac nedavno za Story.

Zašto su glumac i manekenka okončali vezu: Miloš Biković ostavio Barbaru Tatalović?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic) дана 30. Јан 2019. у 10:25 PST


Mada se glumačka super zvezda sa Barbarom Tatalović, osam godina mlađom manekenkom, pojavljivao na premijerama i time svima jasno stavljao do znanja da je njihova ljubav ozbiljna, par je stavio tačku na vezu. Daljina je, čini se, učinila svoje, a rastali su se bez skandala i ružnih reči. Da li smatra da u budućnosti može da zasnuje vezu, budući da su njegov status i posao takvi da je često na relaciji Rusija-Srbija, otkrio je u razgovoru za "Blic":

- Definitivno nije lako biti sa mnom u vezi. I smatram da ću moći da zasnujem zdrav emotivni odnos onog trenutka kada rešim da mi to bude prioritet, kao i onog trenutka kada se tome posvetim. Tačnije, kad nađem pravu osobu, rekao je i otkrio kakva devojka može da ga privuče.

Miloš Biković otkriva zašto da njegovom Instagramu već dugo nema Barbarinih fotografija

Boško Karanović

- Mogu sada proizvoljno da govorim da treba da bude duhovita, obrazovana, osvešćena, da treba da bude emotivno inteligentna. Ali, u suštini, nisam siguran da mogu da dam adekvatan odgovor na pitanje, rekao je za pomenuti list i priznao da li mu prija to što se godinama unazad nalazi na listi  naših najlepših glumaca

- Ne razmišljam o sebi na taj način. Ne smatram sebe ružnim i neprivlačnim, ali ne smatram sebe ni poželjnim. Smatram da su epiteti ograničavajući i da mogu da budu teret.

Miloš Biković: Mir pronalazim u crkvi, ne u self-help literaturi

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic) дана 26. Дец 2019. у 3:22 PST

Biković i Barbara uživali su u ljubavi više od godinu dana. Glumac je pre manekenke bio u dugoj vezi sa kolegnicom Brankicom Sebastijanović, o čemu su oboje javno govorili, a potom i sa ruskom glumicom Aglajom Tarasovom.

Barbara Tatalović je 2011 proglašena za “Elitovo” lice godine i važi za jednu od naših najuspešnijih manekenki.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: miloš biković