Kako je Miloš Biković osvojio Rusiju?

Kako je Miloš Biković osvojio Rusiju?

Autor: | 04/02/2020

0

Miloš Biković još jednom je pokazao da njegov sjajan glumački talenat daleko doseže, a o tome svedoče i nove "brojke" koje stižu iz Rusije

Film "Sluga“ u kojem glavnu ulogu igra Miloš Biković danas je i zvanično oborio sve rekorde sa neverovatnom cifrom od 11 milona i 100 hiljada gledalaca. Time je ovaj film zauzeo i sam vrh kada je u pitanja zarada od skoro 3 milijarde rubalja.

Takođe, danas je ujedno i objavljenio da je film u jednom danu pogledalo više od 750.000, što je još jedan nedostižan rezultat.

Samim tim ne čude komentari ruskih medija da je Miloš Biković ovim filmom zacementirao epietet najomiljenijeg i svakako najpoznatijeg glumca u Rusiji.

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandar Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibčeva.

Biković i "Sluga" gledaniji su i od najočekivanijeg ruskog filma "Invazija" Fjodora Bondarčuka, koji je pogledalo 440.000 ljudi.

Miloš Biković u filmu "Sluga" tumači lik Griše

Ova simpatična komedija govorio o Griši, kojeg tunmači Miloš, koji je ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je "iznad zakona“. U jednom momentu on ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom. Tada njegov otac preduzima radikalne mere. Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, smišlja plan kako da rehabilituje svog neposlušnog sina.

Miloš Biković: Mir pronalazim u crkvi, ne u self-help literaturi

U otvorenom razgovoru za “Hello!” šarmantni glumac otkrio je i kako se snašao u ulozi Griše, koji preko noći od bogataša postaje sluga.

- Kako sam se snašao pre će moći da kaže publika. Jer se film rađa u oku gledaoca, u njegovom utisku i duši. Mogu samo da kažem da sam ga sa zadovoljstvom snimao iako sam se prilično namučio - skromno kaže Miloš. i otkriva šta ga je privuklo ulozi:

- U prvi mah sam je odbio. Nekako bila slična ulozi arogantnog mladića koga sam igrao u “Hotelu Eleon”. Međutim, na nagovor producenata, koji su mi rekli da će reditelj biti Klim Šipenko, jedan od najperspektivnijih u Rusiji, na kraju sam ipak prihvatio. Od tri filma koje je u poslednje vreme režirao, sva tri su hitovi. To su akciona drama o kosmosu “Saljut 7”, drama sa elementima trilera “Tekst” i komedija “Sluga”.

Miloš Biković za "Hello!" -  Svega sam se odrekao

Ogroman uspeh koji je Miloš Biković postigao poslednjih godina za sobom je povukao i brojna odricanja.

Glumac otkriva i šta mu najviše nedostaje.

- Svega sam se odrekao. Ne znam šta mi više nedostaje. Možda vožnja skejta. U ovom trenutku najteže mi pada što me stiže neki umor koga neću moći tako lako da se otarasim.

Zameraju li vam bliski ljudi da ih zapostavljate i kako nadoknađujete propuštene trenutke?

- Ne samo da mi zameraju već mi govore kako to vreme ne može da se nadoknadi. Ali, kao što ste rekli, svaki uspeh ima svoju cenu.

hellomagazin.rs ATA Images, promo
Tagovi: miloš biković