Snežana Dakić Instagram album uspeha

Snežana Dakić Instagram album uspeha

Autor: | 03/02/2020

0

Snežana Dakić Instagram i druge medije aktivno koristi kako bi svojoj publici prenela ne samo aktuelnosti iz sveta kulture i mode, nego i lične stavove. Njene opservacije o različitim temama uvek su vredne pažnje i auditorijum ih rado prati. Precizne misli, otmenog držanja i negovanog izgleda, Snežana Dakić pleni gde god da se pojavi.

Mediji su za slavnu novinarku prirodno stanište. Bilo da se pojavljuje u TV-programu, na raznim manifestacijama ili u novinama, ona pristupa poslu s mnogo odgovornosti.

Snežana Dakić je poznata kao osoba bez dlake na jeziku − svoje stavove iznosi jasno, argumentovano i slobodno. Zbog toga su njene izjave često dočekivane na nož. Međutim, poznata voditeljka stoji uvek iza svojih reči, čvrsto verujući u njihovu ispravnost.

„U susret novim pobedama!“

Na ovoj tački života, Snežana Dakić je zadovoljna svojim profesionalnim učinkom. Boraveći već trideset godina na domaćem medijskom nebu, obezbedila je sebi renome kojim malo koji žurnalista u Srbiji može da se pohvali. Svojim radom i životom, ona propagira vrednu i samosvesnu ženu. Jer, samo takva žena može sebe nadgrađivati i pratiti put koji je zacrtala.

Vodeći dvadeset i pet godina autorsku emisiju U trendu (kasnije Život u trendu), poznata novinarka je proputovala svet i intervjuisala neke od najznačajnijih i najuticajnijih ličnosti naše savremenosti. Za pomenuti televizijski format 1994. godine dobila je važno priznanje.

https://www.instagram.com/p/Bt4K5-lDsaG/?utm_source=ig_web_copy_link

Njeni sagovornici su bili najpriznatiji svetski modni kreatori, glumci, umetnici i trendseteri. Ekskluzivne intervjue su joj dali Roberto Kavali i Karl Lagerfild, Hale Beri, Pirs Brosnan i Džon Travolta, režiser Džems Kameron i čuveni slikar Vladimir Veličković, ali i mnoge druge čuvene ličnosti.

Snežanine reportaže iz Japana, Amerike, Španije i Italije prava su putopisna razglednica. Uz pregršt kulturnih zanimljivosti, ova novinarka je izveštavala gledaoce o najznačajnijim modnim događajima širom sveta.

Televizijski kolaži koje priređuje toliko su zanimljivi da je na Jutjubu oformila kanal Život u trendu. Otvarajući vrata estradnim ličnostima i influenserima, Snežana je osmislila novi koncept emisije. Čineći otklon od elitističkog pristupa (koji je imala njena prva emisija U trendu), ona je ovog puta sadržaj prilagodila široj publici.

Aktuelne teme i intervjui popularnih imena iz sveta umetnosti, mode, sporta, televizije i filma, doneli su ovoj emisiji veliku gledanost.

Snežana Dakić − Instagram za sve uspomene

Ova uspešna poslovna žena zadovoljna je i na privatnom planu. Negujući 13-godišnju ćerku Lauru, Snežana se oseća ispunjeno. Prenoseći na ćerku svoje životne maksime, ponosna majka posmatra kako ona izrasta u vrednu i poštenu osobu.

O emotivnom partneru Snežana Dakić nije rada da govori. Međutim, ističe da joj nije potreban muškarac da bi bila srećna. U određenim godinama, kako kaže, žena može da bira. Iskustvo je uči šta je za nju dobro, a šta nije. Zrela i racionalna, ona lako može doneti odluku hoće li započeti neki odnos i hoće li u njemu kasnije ostati. To je prednost godina: stabilnost i mogućnost izbora. Dve neprocenjive stvari!

https://www.instagram.com/p/B7omp-_JL9H/?utm_source=ig_web_copy_link

Nakon braka sa biznismenom Vladimirom Mikićem, koji ju je ostavio zbog sekretarice, Snežana se oporavila i nastavila dalje sa svojom ćerkom. U medijima je nedavno osvanula vest da je njen bivši muž nastavio po starom. On sada vara novu, trudnu ženu, i to opet sa sekretaricom.

Da li je u pitanju sudbina, karma ili samo huda sreća, tek i u ovom slučaju je na snazi pouka: „Kako dobiješ, tako izgubiš“.

Bez obzira na to što je zagazila u šestu deceniju, Snežana Dakić izgleda fenomenalno. Njena linija i ten su besprekorni, a toalete uvek pažljivo birane. Voditeljka strogo vodi računa o svom izgledu, te redovno vežba i zdravo se hrani. Ona obožava aktivna putovanja, pa se puno šeta, pliva i skija. Na taj način održava kondiciju i dobru figuru. „Uživancija, sport i razonoda“ − ove tri reči sumiraju ispunjenost njenog života.

Visoko uzdignute glave kroz život

Izdigavši se iznad situacije i prihvativši deo odgovornosti za bračni krah, Snežana Dakić je reorganizovala svoj život. Vratila se sebi i energiju je usredsredila na svoje dete i na nove poslovne poduhvate. Jedan od njih je i uloga u domaćoj seriji Urgentni centar. Njeno pojavljivanje u jednoj od epizoda zasigurno će povećati popularnost ove TV-serije.

Finansijska nezavisnost za ženu je od velikog značaja, naročito ako ju je obezbedila sopstvenim radom i trudom. Nakon tri decenije medijskog angažovanja, Snežana zarađuje trostruko više od većine ljudi u našoj zemlji. Ipak, ona ne misli da to treba kriti. Svaki svoj dinar je pošteno zaradila i nema čega da se stidi. Naprotiv, s ponosom ističe svoj uspeh i ni pred kim ne spušta pogled.

https://www.instagram.com/p/BcNxlT5hJ85/?utm_source=ig_web_copy_link

Držeći se moralnih načela, usvojenih u neko davno vreme, Snežana Dakić Instagram je upotrebila da bi se zapitala kako opstati u savremenom svetu, u kom su pali svi skrupuli.

Nakon posete Muzeju Jugoslavije i statui nekada najmoćnijeg „sina svih naroda i narodnosti“, novinarka je objavila intrigantan post na društvenim mrežama. Upitavši, simbolično, Tita kako prihvatiti kapitalističke norme, ona je pokrenula društvenu polemiku.

U današnje vreme, nije lako stajati iza svojih reči i voditi život prema svojim pravilima. Snežana Dakić svojim radom i delima pokazuje da jaka žena ne ume i ne sme drugačije.

Komentari (0)

Loading
hello.rs Instagram / YouTube