Novogodišnji trendovi – Kako da zasijate u najluđoj noći?

Novogodišnji trendovi – Kako da zasijate u najluđoj noći?

Autor: | 31/01/2020

0

Novogodišnji trendovi su uvek atraktivna tema pred najluđu noć. Uticajni trendeseteri, modni kreatori i blogeri savetuju dame šta je najbolje obući kako bi zasijale u novogodišnjoj noći.

Bez obzira na to da li se Nova godina dočekuje u elitnom restoranu, na gradskom trgu ili kod kuće, ova posebna noć je poznata po svečanom izgledu, prazničnoj trpezi i dobrom raspoloženju.

Novogodišnji trendovi – Šta predlažu svetski trendseteri?

Kao i za svaki veliki događaj, ženama je uvek problem šta će obući. Najveći izazov svakako predstavlja odabir haljine. Dame žele da izgledaju očaravajuće, pa se najčešće odlučuju za elegantan model.

Modni klasik mala crna haljina ili odevna kombinacija upadljive boje, zatim haljina sa čipkom, šljokicama, cirkonima ili ona bez ukrasa... Izbor je veliki i nekad je zaista teško doneti odluku. Ali, jedno je sigurno: sa malom crnom haljinom nemoguće je pogrešiti.

 

Elegantni kombinezon sa čipkanim detaljima ili atraktivni top uz suknju ili pantalone sa visokim strukom, takođe su dobar izbor za novogodišnju noć.

Izazovna vatrenocrvena haljina, sa dugim šlepom i sa otkrivenim kolenima, preporučuje se damama koje žele da se istaknu u najluđoj noći. Za one najsmelije, pravi izbor je haljina sa dekolteom ili sa dubokim šlicem, kroz koji proviruje gola noga.

Mini-haljine, na bretele ili sa otvorenim leđima, odličan su autfit za diskoteke i uopšte mesta gde je toplo i gde se puno igra. Udobni materijali i odsustvo rukava omogućiće lake plesne pokrete. Crop top i culottes pantalone takođe su dobra kombinacija, a kombinezon od različitih materijala nikada ne može biti promašaj.

Veliki izbor novogodišnjih haljina može se pronaći u popularnim radnjama u velikim tržnim centrima. Raznoliki modeli i materijali, dobar dizajn i pristupačne cene, pomoći će vam da lako odaberete model koji vam najviše odgovara. 

Odaberite pravu obuću za novogodišnje slavlje

Bilo koja odavna kombinacija biće savršena uz elegantne cipele ili sandale sa visokom potpeticom. Sa kaiševima, otvorenim prstima, zatvorenom petom, kožne ili od veštačkih materijala, sandale su uvek dobar izbor za neku svečanost. 

Za mlade dame koje preferiraju nešto diskretniju i stabilniju petu, pravi izbor su aktuelne čizmice sa blok-potpeticom. One mogu biti do gležnjeva ili do pola listova, kožne, metalizirane ili ukrašene šljokicama – izbor je na vama.

Neke dame razmišljaju i o umornim nogama u najluđoj noći. Kako bi se odmorile od vrtoglavo visokih štikli, one sa sobom nose baletanke.

Ove lagane cipele zauzimaju malo prostora i zgodne su za trenutke predaha u toku plesa, odnosno za povratak kući u ranim jutarnjim satima.

Pripremite se na vreme za najluđu noć

Novogodišnji trendovi podrazumevaju i kupovinu modnih dodataka. Finalni detalji, poput šminke, frizure, torbice i nakita, ženama ne zadaju ništa manje glavobolje od novogodišnje odeće i obuće. U prazničnoj euforiji, ponekad je teško zakazati kozmetičara, frizera i šminkera jer su termini uglavnom prebukirani. Da bi naše lice i frizura izgledali besprekorno, o tome je neophodno misliti ranije i na vreme zakazati tretmane.

Ipak, ako ne stignete da rezervišete termin kod frizera, možete i same napraviti neku lepu novogodišnju frizuru.

Uz malo truda i mašte, vaša kosa može izgledati kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona. 

Novogodišnji trendovi – Aksesoari kao neizostavni modni detalj 

Modni dodaci, poput tašnica, kaiševa, nakita i ukrasa za kosu, dostupni su na našem tržištu u velikom izboru. Svaka žena može odabrati neki svetlucavi komad za sebe i tako upotpuniti svoj novogodišnji izgled. Šnalice, rajfovi, mašnice, šljokičasti modni natpisi, samo su neki od predloga koji vašu frizuru mogu učiniti glamuroznijom.

Šminka slobodno može biti naglašenija nego inače. Za najluđu noć, make up mora biti glamurozan.

U kozmetičkim prodavnicama se mogu naći senke sa šljokicama, maskare u zlatnoj i srebrnoj boji, kao i cirkoni i drugi ukrasi za trepavice i obrve. Uz bogate, kremaste karmine i vamp veštačke trepavice, novogodišnji look svake dame može biti zanosan i fatalan.

Novogodišnja dekoracija, osvetljenje i ženske toalete od najluđe noći prave eksploziju boja. U novogodišnjoj atmosferi, sve je dozvoljeno. Neizostavna srebrna i zlatna, prelivi različitih boja i nijansi, materijali sa dodatkom šljokica, cirkona i kristala – sve je u službi lepote i elegancije! 

U dobrom društvu, uz obilje hrane i pića, damama koje su pronašle idealnu toaletu savetuje se još samo – širok osmeh. Kao najlepši ukras i final touch, vedrina će svaku ženu učiniti filmskom divom, a novogodišnju noć događajem za pamćenje.

Komentari (0)

Loading
hello.rs Shutterstosck

Najnovije vesti