Prinove u porodicama slavnih ličnosti

Prinove u porodicama slavnih ličnosti

Autor: | 27/01/2020

0

Prinove u porodicama slavnih ličnosti oduvek su privlačile pažnju publike. Od trenutka kada se sazna da neki slavni par očekuje dete, počinju nagađanja kog će pola biti beba, na koga će ličiti i kako će se zvati. Interesovanje javnosti ide dotle da sazna na koji način će budući roditelji urediti dečiju sobu i kako će dočekati bebu.

Ipak, najviše interesovanja pobuđuju fotografije poznatih trudnica i promene koje u trudnoći doživljavaju. Sa naslovnica poznatih časopisa, zvezde se smeše i trudnoću opisuju kao najlepši period u svome životu. 

Prinove u porodicama slavnih ličnosti – Dvoje dece kao najveća radost

Vesti o prinovama koje se uskoro očekuju u porodicama poznatih pristižu sa svih strana. Biljana Tipsarević, modna kreatorka i supruga proslavljenog tenisera Janka Tipsarevića, nedavno je sve oduševila objavom da njih dvoje očekuju drugo dete. Ovaj par uživa na Maldivima i prve mesece trudnoće provodi daleko od očiju javnosti. Bračni par Tipsarević ima ćerku Emili. Biljana ističe kako se mala Emili veoma raduje što će postati sestra i kako već smišlja imena za batu ili seku

https://www.instagram.com/p/B5pz7C8luAf/?utm_source=ig_web_copy_link

Poznata pevačica Seka Aleksić sa svojim mužem Veljkom takođe očekuje prinovu. U šestom mesecu trudnoće, ona izgleda sjajno i oseća se blaženo, kako sama kaže. Seka i Veljko već imaju sina Jakova, a sada opet očekuju sina. Odlučili su se za još jedno biblijsko ime – Isak. 

Seka je poznata kao veliki profesionalac, koji svoju karijeru ne gradi na skandalima, već na pevačkom talentu. Dobar glas joj je bitan prevashodno zbog porodice. Jer, kako ističe, želela bi da njena deca sutra budu ponosna na nju, a ne da je se stide. Seka je, osim po pevačkom umeću, poznata i po humanitarnom angažovanju i dobrim delima koja čini onima kojima je to najpotrebnije.

https://www.instagram.com/p/BLRE65OAyKB/?utm_source=ig_web_copy_link

Voditeljka Zvezda GrandaSanja Kužet, nedavno je dala intervju u kom navodi da je procvetala otkako je postala majka. Ona ima dvojicu sinova: Andriju (11) i Strahinju (3). Majčinstvo je na Sanju uticalo veoma pozitivno: postala je blaža i emotivnija. Iako se trudi da prema sinovima bude stroga, oni prepoznaju njeno meko srce iodmah je razoružaju. Sanji majčinstvo neobično prija i to se odražava i na njen izgled.

Bebe pevačkih zvezda − Da li je talenat nasledan?

U medijima je odjeknula i vest da pevačica Nevernih beba, Jelena Pudar, očekuje bebu. Jelena se na proslavi 25. rođendana Radija Naxi pojavila u srebrnoj haljini ispod koje se uočavao trudnički stomak. Blistava i dobro raspoložena, ona je uživala u svom prvom javnom pojavljivanju sa trudničkim stomakom.

Kolege su oduševljene saznanjem da će Jelena postati mama i čestitke stižu odasvud. Bend je i zvanično objavio da je njihova pevačica trudna i tu vest propratio dirljivim rečima:

„Stiže nova neverna beba. Vest koju želimo da podelimo sa vama srca prepunih radosti glasi: naša Jelena se sprema za najlepšu životnu ulogu – uskoro će postati mama! Jedno je sigurno: ova Neverna beba će biti najvoljenija na svetu.“

https://www.instagram.com/p/B5bCQf-pb4z/

Prinove u porodicama slavnih ličnosti – Poznate bake i radosne vesti

Dragana Mirković je blistala na snimanju novogodišnjeg programa koji će se emitovati na njenoj televiziji DM SAT. Ljubazno je odgovarala na pitanja novinara sve dok je jedno pitanje nije zateklo. Ipak, ona se brzo snašla i odgovorila uz svoj prepoznatljiv osmeh. Naime, novinar TV Prva pitao ju je kako bi odreagovala kada bi iz novina saznala da joj se sin ženi i da će postati baka. Dragana je rekla da je za njenog sina Marka, koji ima samo 18 godina, prerano da razmišlja o ženidbi. Mada pevačica ima 51 godinu, smatra da joj je prerano da postane baka. Dragana šarmantno zaključuje: „Ja se tu još malo provlačim. Deca su mi mlađa i onda svi misle da sam i ja mlađa.“

Ceca Ražnatović je, sa druge strane oduševljena što će postati baka. Njen sin Veljko i njegova trudna supruga Bogdana nedavno su se venčali. Mladi par je samo dva dana nakon spektakularne svadbe saznao da očekuje dečaka, a sreći budućeg tate nije bilo kraja. Mladenci su odlučili da za prvo vreme žive u zajedničkom domu na Dedinju. Novopečena svekrva Ceca je tu njihovu odluku pozdravila s radošću i ne može dočekati rođenje svog prvog unuka. Ona izgleda bolje nego ikad, a sigurno i radost zbog prinove doprinosi njenoj lepoti.

Kako će buduća baka dočekati svog prvog unuka, pratite na stranicama magazina Hello.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic