Sastojci:
250 g junetine od buta
250 g piletine
1 glavica crnog luka
2 šargarepe
1 paštrnak
2 kašike senfa
250 g šampinjona
2 dl soka od paradajza
200 g sitne testenine u obliku
školjkica
5 kašika ulja
mešavina začina, biber
Priprema:
1. Crni luk, šargarepu i paštrnak očistiti i iseći na kockice, šampinjone takođe. Junetinu i piletinu očistiti od žilica i iseći na sitnije kocke.
2. Na malo ulja propržiti luk kako bi postao staklast, zatim dodati paštrnak i šargarepu, pa i njih kratko propržiti.
3. Dodati junetinu i nastaviti sa dinstanjem uz povremeno dolivanje vode. Kada je junetina napola gotova, dodati piletinu i nastaviti sa dinstanjem.
4. Kada meso omekša, dodati senf, šampinjone, sok od paradajza, testeninu i začine po ukusu. Naliti vodom i nastaviti sa kuvanjem dok testenina ne omekša.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)