Sastojci:
500 g tankih kora za pitu
400 g feta sira
200 g švapskog sira
2 praziluka
4 jajeta
2 dl mleka
1 dl ulja
mešavina začina
Priprema:
1. Praziluk iseći na kockice i propržiti na malo ulja kako mi omekšao.
2. U odgovarajućoj posudi sjediniti izmrvljen feta sir, švapski sir, mleko, jaja i praziluk. Dodati mešavinu začina po ukusu i promešati.
3. Kore za pitu uzdužno iseći na trake širine 10 cm.
4. Tri trake za pitu poprskati uljem i naslagati jednu na drugu. Premazati sa malo pripremljenog fila, presaviti uzdužno i urolovati. Na isti način od preostalog materijala pripremiti još rolnica.
6. Kalupe za mafine nauljiti, poslagati u njih pripremljene rolnice i peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok ne porumene.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Vaskršnji utorak, najsrećniji dan u godini: Ove četiri stvari danas nikako ne bi trebalo raditi
Vaskršnji utorak je najsrećniji dan u godini
07/05/2024
Saznajte višeIstina je samo jedna: Pesma Đurđevdan nema veze sa ljubavnom pričom, već sa neopisivom tragedijom
Kako je nastala pesma Đurđevdan...
06/05/2024
Saznajte višeKako se čestita Uskrs: Hristos vaskrse, voskrese ili vaskrese?
Kako se čestita Uskrs
05/05/2024
Saznajte višeLjilja Blagojević podelila tajni recept majke Spasenije: Lepši sok od zove nećete napraviti
Sok od zove Ljilje Blagojević
04/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)